ROMÂNII AU TALENT: Juraţi surpriză pentru noul sezon

ROMÂNII AU TALENT: Noile schimbări din trustul Pro au atras, după sine, şi schimbarea juriului unor emisiuni care aduceau audienţe uriaşe. Este cazul aici şi de emisiunea "Românii au talent", care, din toamnă, va debuta cu un nou sezon.

RomaniaTV.net
23 iun. 2014, 15:16
ROMÂNII AU TALENT: Juraţi surpriză pentru noul sezon

ROMÂNII AU TALENT: Potrivit paginademedia.ro, printre vedetele care s-au putea muta pe scaunul juraţilor celebrului show se numără Mihai Bendeac, care  în această primăvară a realizat, la Prima TV, „Jurnalul unui burlac”, şi Cabral, singura vedetă de la Acasă TV păstrată de trustul din Pache Protopopescu.

Oficialii Pro TV se abţin încă să facă publice numele vedetelor care vor juriza „Românii au talent”, declarând doar că, într-adevăr, se vor face mai multe schimbări în ceea ce priveşte respectivul show. Cert este un singur lucru: Smiley şi Pavel Bartoş vor prezenta în continuare emisiunea.

„Românii au talent continuă cu un nou sezon, prezentat de Smiley și Pavel Bartoș. Căutăm în permanență să aducem îmbunătățiri în formatele noastre, care să garanteze mai multă calitate în ceea ce oferim telespectatorilor. Schimbările se pot regăsi fie în aspectul showului (precum decor, lumini, sunet, grafică), fie în crearea de noi personaje sau aducerea pe ecran a unor vedete care să fie reprezentative pentru respectivul format și apreciate de public. Părerea publicului este un criteriu major în definirea formatelor, iar noi dorim să răspundem opiniei telespectatorilor, fără a face compromisuri. Analizăm permanent trendurile și opiniile publicului, iar atunci când constatăm că acestea semnalează nevoia de îmbunătățire, nu ne ferim să o facem”, a declarat, potrivit sursei citate, Alina Bratu, Communication Manager Pro TV.