ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 11 martie 2022. O violonistă născută în Crimeea are o poveste impresionantă de viaţă

Românii au talent 11 martie 2022. Una dintre concurentele care vor urca pe scenă în această seară este o violonistă din Constanţa, născută în Crimeea. Dresaj canin, cântat cu vocea sau la acordeon, dans contemporan sau belly dance, acrobații… toate într-o nouă ediție.

11 mart. 2022, 16:19
ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 11 martie 2022. O violonistă născută în Crimeea are o poveste impresionantă de viaţă
Românii au talent 11 martie 2022

Românii au talent 11 martie 2022. Un tânăr de 20 ani, din Republica Moldova, este decis să-i cucerească pe toți cei din sală și de acasă cu o creație proprie, care transmite o emoție deplină. „Mă țin minte cântând de când mă țin minte eu”, declară concurentul.

ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 11 martie 2022

De peste 18 ani dansează, așa că pasiunea a adus-o de această dată pe scena show-ului Românii au talent.

La 30 ani, concurenta vine din Ploiești și declară că Andi Moisescu este preferatul ei.

Tot în această seară, o violonistă vine direct din Constanța cu o poveste de viață impresionantă, actuală vremurilor dificile pe care le trăim. Născută în Crimeea, ea a nu a mai putut reveni acasă, așa că viața i s-a schimbat total.

Citeşte şi: Ea e Meola Martina, fetița de 8 ani care a obținut Golden Buzz la Românii au Talent. Andra: „E un copil – geniu”

Momente teribile pentru Andra în timpul filmărilor

În timpul filmărilor pentru cea mai recentă ediţie a show-ului „Românii au talent”, Andra a acuzat o stare de rău! Vedeta și-a anunţat colegii că nu se simte bine şi a cerut ajutor.

Nu mi-e bine. Nu știu și nu-s gravidă. Ziceți-mi și mie un „Tatăl nostru”, că vomit p-aici! V-ați uitat prea mult la ochii mei și d-aia!”, le-a spus Andra colegilor din juriul emisiunii „Românii au talent”.

Mihai Bobonete a intervenit imediat a încercat să destindă atmosfera într-un dialog spumos cu artista. „Dumnezeule, nu o să mai vin cu sânii pe afară, că prea deocheată am fost azi. Mâine până în gât mă îmbrac, vă jur”, a spus Andra.

Eu, maxim îți deocheam o țâță, că atât văd de-aici”, a replicat Mihai Bobonete. „Păi, asta zic, dar se duce la stomac, direct”, a spus Andra.