ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 23 aprilie 2021: Joker urcă pe scenă!

Concurenți care și-au depășit orice limită, jurați care s-au așteptat să fie cuceriți și impresionați de ceea ce văd pe scenă și prezentatori pregătiți să aducă energia, în orice secundă. 

23 apr. 2021, 16:38
ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 23 aprilie 2021: Joker urcă pe scenă!

ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 23 aprilie 2021: 

Rețeta sezonului #unusiunu Românii au talent care continuă să își scrie povestea cu fiecare filă a acestei etape! Astăzi, de la 20:30, show-ul merge mai departe cu apariții tot mai surprinzătoare.

ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 

Direct din Londra, unde locuiește alături de soțul ei și cei trei copii, o concurentă de 31 ani urcă pe scena talentului pentru a arăta tuturor pasiunea pentru muzică. Încercată de viață și de greutăți, aceasta va recunoaște că își dorește să revină în țară, dar că nu dispune de resursele necesare. Visul ei? De a fi pe scenă și de a avea o carieră cât mai îndelungată. ”Cine sunt eu să mă opun când cineva are un vis?”, va sublinia Smiley după ce concurenta le va arăta ceea ce poate face. Să fie acesta începutul unui nou viitor?

Românii au talent 2021. Alexandra Dinu a apăsat Golden Buzz pentru Raisa Chiribuță: „E un fenomen”

ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 23 aprilie 2021: Societatea a fost cea mai mare problemă pentru unul dintre concurenții care va șoca de la apariție! De-a lungul vieții a schimbat multe locuri de muncă deoarece nu suportă nedreptatea, iar emoțiile pe care le-a resimțit au fost dintotdeauna cele mai diverse. Asta  până l-a descoperit pe Joker și a văzut ultimul film apărut cu acest personaj. Diseară, Joker va fi pe scenă… interpretat de un concurent care va face o promisiune extrem de puternică: ”Urmează să aveți parte de cel mai tare show”. Curioși ce moment a pregătit? Dar și ce reacții va reuși să stârnească la masa juriului? Descoperim în doar câteva ore!

Ilinca Vandici, poreclită de Florin Călinescu. Descrierea răutăciosă făcută de juratul de la Românii au talent

Ce este show-ul Romanii au talent

Fiecare vineri seară va scoate la iveală momente nemaiîntâlnite, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură.

Dinamismul show-ului va fi întreținut de gazdele emisiunii Smiley și Pavel Bartoș, care vor fi în permanență alături de concurenți și îi vor susține mai energic ca niciodată.

Jurații, Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu, sunt pregătiți să fie uimiți de diversitatea reprezentațiilor și de abilitățile extraordinare ale participanților și, cel mai important, să găsească cel mai talentat concurent din 2021.