Românii au talent. Mihaela Rădulescu, criticată de membrii CNA: Ne putem autosesiza şi vom discuta în consiliu

ROMANII AU TALENT 2015: Mihaela Rădulescu a intrat, oficial, în atenţia CNA după ce telespectatorii ProTV au reclamat-o pentru prestaţia fără inhibiţii de la show-ul "Românii au talent".

17 mart. 2015, 07:37

ROMANII AU TALENT 2015: Reactia Mihaelei Radulescu fata de doua concurente de 14 ani de la „Romanii au talent„, carora le-a recomandat sa slabeasca daca vor sa intre in fazele superioare ale competitiei a starnit o adevarata furtuna.

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, a confirmat, pentru „ring„, că luni avea deja înregistrate şase sesizări despre comportamentul Mihaelei Rădulescu la „Românii au talent”.

În maximum trei săptămâni, CNA va discuta în şedinţă publică apariţia Mihaelei Rădulescu la ProTV.

„Până acum, CNA a primit şase sesizări privind emisiunea «Românii au talent», de la ProTV, pentru afirmaţiile Mihaelei Rădulescu despre kilogramele în plus ale unei concurente. Pe subiectul cu dansul în făină n-am primit deocamdată nicio seziare. Personal, am vizionat în reluare emisiunea (n.r. – sâmbătă, în intervalul 16.10-19.00), redifuzare care a inclus şi secvenţele la care facem referire. În cazul reluării ne putem autosesiza şi vom discuta în consiliu, în şedinţă publică, în două-trei săptămâni, cât durează procedura. Mi-e greu să încadrez secvenţa cu făina, nu ştiu care va fi percepţia consiliului. Se vor viziona secvenţele în şedinţă. Nu e deontologic să-mi expun părerea personală înaintea votului CNA”, a declarat Laura Georgescu. 

ROMANII AU TALENT: „Grasii au loc oriunde in lume, in afara de dans. Te-ai luat de mine aiurea-n tramvai. Ne zicem parerea. Tie-ti plac dansatoarele grase? Lacul lebedelor pe 100 de kilograme pe picior? Nu merge, Andra, la gimnastica e dans. Parerea mea a fost una calificata, a ta una populara. Pai atunci sa vina toti grasii sa danseze”, a fost replica Mihaelei Radulescu care i-a enervat pe telespectatorii care s-au uitat vineri seara la „Romanii au talent”, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu, despre valul de critici de după prima ediţie Românii au talent. „Mă doare…”

Mihaela Rădulescu abia ce-i spusese uneia dintre fetite ca o va urca pe cantar in faza urmatoare si daca nu va slabi 5 kilograme, o va scoate din concurs. „Grasele” de care s-a legat Mihaela Radulescu sunt doua bistritence care si-a sacrificat copilaria pentru a face gimnastica ritmica la un nivel profesionist.

Stefania Maria Oltean si Crina Catinean au la activ mai multe competitii nationale si internationale de la care s-au intos cu medalii, insa si-a intrerupt activitatea sportiva din cauza scolii.

Organismul lor obisnuit cu antrenamente care durau pana la 4 ore pe zi a resimitit imediat schimbarea si in cateva luni s-au ingrasat cu cateva kilograme. Stefania face sport de performanta de la 5 ani iar la 10 ani isi trecea in palmares primul titlu de campioana nationala la gimnastica ritmica, la panglica. „Imi place mult gimnastica. Imi place pentru ca imi ies bine elementele. Pun mult suflet in ceea ce fac. Altfel nu cred ca as reusi”, spunea Stefania imediat dupa ce devenea cea mai buna junioare din Romania la sectiunea respectiva.

Pentru sport, Stefania a facut sacrificii enorme si chiar a concurat cu febra de 39 de grade, adjudecandu-si locul 4 la „Cupa Primaverii”. „I-am spus mamei ca trebuie sa fiu acolo. Simteam ca sunt in stare, desi aveam febra. Mama mi-a dat un medicament si a reusit sa-l convinga pe tata sa ma duca la concurs. Ar fi fost pacat sa lipsesc”, spunea Stefania.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT. Ce spune Andra despre COMPORTAMENTUL Mihaelei Rădulescu din emisiune

In afara de titlul national la panglica, Stefania mai are in plamares unul la minge, obtinut in 2013 precum si o medalie de aur la Campionatele Nationale Scolare. Crina Catinean, cealalta fata care a intrat in gura Raduleascai a facut parte, impreuna cu Stefania, din lotul national al Romaniei la gimnastica ritmica, la Campionatele Europene de la Viena din 2013. Competitia a fost transmisa in direct pe TVR 2 iar echipa noastra a avut o evolutie apreciata, cu toate ca nu a prins podiumul.

Dupa ce au renuntat la sportul de performanta. Stefania si Crina s-au inscris la un club de dans din Bistrita, Lotus Dance. In urma cu cateva luni, plinute cum sunt, ele au obtinut locul 2 la Bucharest Dance Festival, sectiunea Acro Dance, la concurs inscriindu-se aproape 800 de concurenti din mai multe tari.