Românii au talent: Un fost concurent AMENINŢĂ că se ARUNCĂ de pe BLOC

Fostul concurent de la "Romanii au Talent", Viorel Botezatu, ameninţă că se va arunca de pe bloc, dacă nimeni nu se va oferi să-l ajute atât pe el, cât şi pe familia lui să depăşească momentele critice din viaţă. Situaţia aceasta este una critică, dat fiind faptul că Viorel Botezatu trăieşte împreună cu familia sa de pe o zi pe alta şi locuiesc într-o cameră de cămin plină cu gândaci şi şobolani.

RomaniaTV.net
27 aug. 2015, 10:03

Potrivit Cancan.ro, Viorel Botezatu, concurentul din sezonul trecut al emisiunii „Românii au talent” care a reuşit să oripileze juriul cu prestaţia sa, obţinând cei patru „X” chiar de la începutul interpretării sale, a ajuns în culmea disperării şi este gata să se sinucidă în orice moment, ducă nu găseşte nicio soluţie de a scăpa de sărăcie.

„Nimeni nu vrea să mă ajute. Mă mănâncă gândacii şi şobolanii. Stăm într-o cameră de cămin patru persoane, nu avem pat, mâncăm pe jos, iar WC-ul îl avem în casa, fără a fi acoperit. Am făcut astăzi vreo 30 de lei. Sunt un om care munceşte. Lumea mă sună să vin la muncă: bat covoare, spăl maşini”, a declarat Viorel Botezatu pentru sursa citată.

Mai mult decât atât, soţia lui Viorel Botezatu este şi mai îndurerată, pentru că soţul său este foarte hotărât să-şi ducă planul la bun sfârşit şi o înştiinţează de acest lucru în fiecare moment: „Am primit bucăţi de paturi ca să avem unde să dormim. Mi-a spus soţul că se urcă pe bloc dacă nu se rezolvă nimic”.

Citeşte şi  Una dintre cele mai îndrăgite concurente de la „Românii au talent”, diagnosticată cu cancer