Românii care au golit rafturile magazinelor de frica virusului ucigaş vor să returneze produsele

Românii care au golit rafturile magazinelor săptămâna trecută de teama coronavirusului au încercat să dea marfa înapoi, conform europafm.ro.

RomaniaTV.net
02 mart. 2020, 16:02
Românii care au golit rafturile magazinelor de frica virusului ucigaş vor să returneze produsele

Un client a încercat să returneze 14 kilograme de fasole într-un magazin din Bucureşti, însă a fost refuzat. De asemenea, mai mulţi clienţi au încercat acelaşi lucru şi în alte magazine. 

Între timp, în alte magazine a fost adusă atât de multă marfă, încât nu a mai fost loc şi pentru clienţi.

Citeşte şi: Panică din cauza coronavirusului în Italia. Magazine goale, oraşe în carantină şi evenimente sportive şi culturale anulate

Magazine golite de teama coronavirusului în România

Supermarketurile din România încep să rămână cu rafturile goale după anunţul ministrului Sănătăţii privind stocurile de produse. Pe Facebook deja imaginile au devenit virale. 

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a declarat că România are centre de carantină în toată ţara, cu o capacitate de 3559 de locuri. Ministrul mai spune că, în cazul în care va apărea în România un caz de infectare cu coronavirus, „există 90 de locuri de în secţiile de terapie intensivă a spitalelor de boli infecţioase”. Victor Costache a transmis că oamenii nu trebuie să intre în panică şi că nu e nevoie să îşi facă stocuri de alimente. Mai mult, spune că a discutat cu reprezentanţii supermarketurilor din România şi că nu există niciun fel de problemă în ceea ce priveşte stocurile.