Românii, chemaţi de PNL prin SMS şi fluturaşi la mitingul anti-Băsescu FOTO

Mitingul anti-Băsesu, iniţiat de PNL, este promovat prin SMS. Un telespectator România TV a trimis, pe adresa [email protected], o fotografie cu un mesaj primit pe telefonul mobil în care este chemat să se alăture protestului. Liberalii au împânzit Capitala şi cu fluturaşi, prin care îi îndeamnă pe bucureşteni să vină la demonstraţie.

RomaniaTV.net
18 ian. 2012, 07:19

În mesaj se scrie că protestul împotriva actualei puteri va avea loc joi, la ora 14.00, va fi unul paşnic, iar plecarea va avea loc din faţa Direcţiei de Taxe şi Impozite din cartierul Pajura.

PNL nu a ales însă numai metoda SMS pentru a scoate oamenii în stradă. Bucureştenii au găsit în această dimineaţă în cutiile poştale un fluturaş prin care sunt chemaţi la „Mitingul pentru libertate”, organizat de PNL.

Joi, 19 ianuarie 2012, de la ora 16.00, la Arcul de Triumf, chemăm pe bucureşteni să vină alături de noi la o demonstraţie paşnică împotriva actualei puteri care atentează la libertatea românilor„, scrie pe fluturaş.

Pe spatele fluturaşului sunt scrise versurile din Morometzii – În luptă cu puterea: „Arde carnea pe mine când vă văd cum minţiţi, Cum furaţi de la noi… şi zâmbiţi!……..”

PNL a depus la Primăria Capitalei o solicitare pentru a organiza joi un miting de protest, aşteptându-se aprobarea acesteia, au declarat, marţi, pentru Mediafax, surse din partid.

Aceleaşi surse au precizat că la mitingul respectiv vor participa şi liberali din teritoriu, nu doar cei din Bucureşti.

Contactată de Mediafax, Primăria Capitalei a confirmat că a primit din partea PNL o solicitare pentru organizarea unui miting joi, în Bucureşti.