Românii formează cozi uriaşe în faţa farmaciilor. Bătrânii se tem că vor rămâne fără medicamente

Cozi la farmacii! De teamă că nu-şi vor mai găsi medicamentele, oamenii s-au aşezat încă de dimineaţă la coadă, ca să-şi ia reţetele compensate.

RomaniaTV.net
13 mart. 2020, 10:25
Românii formează cozi uriaşe în faţa farmaciilor. Bătrânii se tem că vor rămâne fără medicamente

Cu toate că virusul COVID-19 afectează în special persoanele vârstnice, aceştia nu se feresc de mulţimi şi ies din casă pentru diferite probleme. Bătrânii au fost văzuţi fie la cozile imense de la farmacie, fie la coadă pentru a-şi plăti taxele şi impozitele, dar şi în mijloacele de transport. Aceştia par că nu se feresc de coronavirus.

Aceştia ies din casă pentru a-şi face provizii şi pentru a-şi alimenta stocul de medicamente pentru următoarele luni. Mai ales în condiiţile în care fără aceste medicamente nu ar putea trăi, dar şi pentru că acestea ar putea dispărea în urma crizei de coronavirus.

Cozi uriaşe la intrările spitalor din Bucureşti

S-au fosrmat cozi încă de la primele ore ale zilei la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ” Dr. Carol Davila”. Oamenii sunt controlaţi la intrarea în spital şi li se permite accesul în unitatea medicală doar dacă au trimitere de la medic. Vizitele rudelor pacienţilor sunt strict interzise.

Citeşte şi:Cozi imense la spitalele din Bucureşti din cauza coronavirusului

Sute de persoane au stat miercuri dimineaţă la coadă pentru a intra în Spitalul Colentina din Bucureşti. La Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila intrarea este permisă doarr pe la punctul de control, iar înainte de a intra în unitatea medicală toate persoanele trebuie să prezinte documentele.