Românii nu renunţă la vacanţe. De la începutul anului, numărul acestora a crescut cu 20%

A crescut apetitul românilor pentru vacanţe. De la începutul anului şi până acum, numărul celor care şi-au cumpărat un concediu a crescut cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Nu e de mirare! Mai ales că agenţiile au vacanţe de o săptămână în străinătate pornind de la 49 de euro.

RomaniaTV.net
19 mart. 2012, 11:50
Românii nu renunţă la vacanţe. De la începutul anului, numărul acestora a crescut cu 20%

Românii caută vacanţe cu buget limitat, dar cu servicii de calitate, spun reprezentanţii agenţiilor de turism. Grecia, Bulgaria şi Turcia rămân primele în top.

Printre destinaţiile preferate ale românilor se mai numără Spania, Cipru, Malta, Franţa sau Italia. Cea mai ieftină vacanţă în Grecia costă 49 de euro. Ce-i drept aveţi asigurate doar 7 nopţi de cazare într-o vilă, însoţitor de grup şi asistenţă turistică. Dar dacă vreţi şi alte servicii incluse, oferta e bogată. De exemplu, în Corfu, preţurile variază între 210 şi 230 euro, în hotel de trei stele, pentru şapte nopţi de cazare cu mic dejun inclus şi transport cu autocarul.

Cât despre vecinii bulgari, pentru 6 zile într-un hotel de 5 stele cu toate serviciile incluse, în staţiunea Nisipurile de Aur plătiţi circa 140 de euro, la început şi sfârşit de sezon. Dacă alegeţi Turcia, un sejur la Kusadasi, cu cazare la hotel de patru stele, all inclusive, costă între 230 euro şi 300 euro, pentru o persoană, în funcţie de perioadă.