Românii s-au dezlănţuit pe pagina de Facebook a preşedintelui Iohannis, după anunţul de astăzi: „Așa, Șefu’, încetișor, Copăcel că nu e zor”

Românii s-au dezlănţuit pe pagina de Facebook a preşedintelui Iohannis, după ce acesta a anunţat că va convoca partidele la consultări abia săptămâna viitoare.

05 oct. 2021, 21:33
Românii s-au dezlănţuit pe pagina de Facebook a preşedintelui Iohannis, după anunţul de astăzi: „Așa, Șefu’, încetișor, Copăcel că nu e zor”
Românii s-au dezlănţuit pe pagina de Facebook a preşedintelui Iohannis, după anunţul de astăzi: "Așa, Șefu', încetișor, Copăcel că nu e zor"

Românii s-au dezlănţuit pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis. Declaraţiile preşedintelui făcute după ce Guvernul Cîţu a fost demis prin moţiune de cenzură în Parlament au stârnit un val de reacţii negative în rândul românilor.

Românii s-au dezlănţuit pe pagina de Facebook a preşedintelui Iohannis

Citeşte şi Marcel Ciolacu: Sper că Iohannis a realizat că a fost un Guvern catastrofal. Vrem alegeri anticipate!

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, după ce Guvernul Cîţu a fost demis prin moţiune de cenzură în Parlament, că ceea ce caracterizează cel mai bine România de azi este cuvântul ”criză”. Preşedintele a subliniat că situaţia legată de moţiune” a fost generată de politicieni cinici”. Preşedinteele anunţă că va convoca săptămâna viitoare consultări cu partidele politice.

Trist, dar adevărat! Cuvântul care caracterizează cel mai bine România de azi este „criză”. Suntem în plină pandemie, valul 4 ne-a lovit rău, suntem într-o criză a prețului la energie, o criză care este și europeană și globală și, în acest context, în Parlament a fost votată o moțiune de cenzură care mai adaugă o criză, cea a guvernării.

Situația a fost generată de politicieni cinici, unii purtând masca reformismului, alții clamând grija pentru români. USR a fost parte din coaliție, a plecat din guvern și a votat moțiunea împreună cu PSD și AUR. Astea sunt faptele, restul este discurs politic sau demagogie. Trebuie să găsim o soluție pentru că România trebuie guvernată și este momentul pentru decizii mature din partea politicienilor. Pentru a da timp partidelor să se întrunească în forurile interne și să vină cu o abordare matură, voi convoca consultări săptămâna viitoare„, a transmis Klaus Iohannis.

Declaraţia a fost postată şi pe pagina de Facebook a preşedintelui. Mii de români s-au arătat revoltaţi de afirmaţiile făcute de Iohannis.

„Așa, Șefu’, încetișor, Copăcel că nu e zor”, ”Mă, tu chiar ești întârziat la cap, nu e doar un mișto ăsta”, ”Doamne, bine că nu ne grăbim sau ceva. Adică ne grăbim, dar pas cu pas.” ”Distracție plăcută la golf, domnule Președinte mediator!”, ”Sunteți izvorul tuturor crizelor din ultimii șase ani și ceva din România, acesta este adevărul.”, ”Dumneata esti liderul statului esuat. Maine trebuiau convocate consultarile”, ”După 7 ani de stat pe tron ..nu ați făcut nimica ..o sa faceți acuma într-un an ..”, ”Cum sa convocati partidele abia saptamana viitoare? Eu inteleg ca sunteti mai ganditor, dar nici chiar asa!”, ”Zău dacă am știut că suntem în criză! Până mai ieri, Cîțu se lăuda că o ducem foarte bine…”, Ultima știre! Albă ca zăpada a rămas cu 6 pitici. Pe Hapciu l-au pus în carantină!”.

Citeşte şi Rareş Bogdan: „Nu vom renunţa la Florin Cîţu. Nu am crezut că USR va vota o moţiune de cenzură care îi va face praf”