Romaniţa Iovan, încă un gest IMPRESIONANT în memoria lui Adrian Iovan

Publicat: Joi, 24 Iulie 2014 10:46 // Actualizat: Joi, 24 Iulie 2014 10:46 // Sursa: romaniatv.net

Romaniţa Iovan vrea să facă un gest impresionant în memoria fostului ei soţ. Creatoarea de modă vrea să facă un monument pentru pilot în Munţii Apuseni din resturi ale epavei avionului pe care l-a pilotat chiar înainte de a muri. Romaniţa a înfiinţat deja un ONG ca să-şi ducă planul la bun sfârşit şi este sprijinită atât de primarul din Horea, cât şi de anchetatori.

Romaniţa Iovan vrea să păstreze vie amintirea fostului ei soţ, pilotul Adrian Iovan. Creatoarea de modă vrea să ridice un monument la locul prăbuşirii avionului, chiar din piesele epavei, scrie wowbiz.ro.

"Discuţia era să facă un monument din aeronava căzută, am înţeles că a făcut nişte demersuri inclusiv familia. Când s-a dus aeronava de aici, ne-au spus şi cei care au dus-o că oamenii au întrebat "nu ne lăsaţi şi nouă o aripă, o elice ca să punem aici?"... Au zis că e posibil, dar după ce se termină ancheta. Am înţeles că a făcut şi Romaniţa aceeaşi treabă şi vrea să investească dânsa prin ONG-ul respectiv să facă monumentul", a declarat Marin Nicola, primarul din Horea.

În plus, Romaniţa vrea să ducă mai departe demersul început de Adrian Iovan pentru drepturile piloţilor. Ea a înfiinţat o organizaţie non-profit pe care o va trece pe numele fiului lor, Albert, şi care va lupta pentru aviatori.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Adrian Iovan avion prăbuşit Apuseni monument Romaniţa Iovan tragedie Apuseni
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H