Romanița Iovan și iubitul ei, avocatul Iulian Gogan, s-au logodit după 14 de relație, însă nu vor să se căsătorească. „Vârsta chiar nu contează, ce contează e compatibilitatea”

Romanița Iovan și iubitul ei, avocatul Iulian Gogan, s-au logodit în secret. Deși creatoarea de modă a fost mereu discretă cu viața ei personală, acum a dezvăluit câteva detalii despre relația ei.

04 iul. 2022, 19:45

Romanița Iovan și logodnicul ei sunt împreună de 14 ani. Deși între ei e o diferență de vârstă de 11 ani, acesta nu a fost niciodată un impediment în calea fericirii lor.

S-au cunoscut printr-un prieten comun și de atunci sunt de nedespărțit. „Pe Iulian l-am cunoscut printr-o cunoștință comună. Aveam nevoie de un sfat juridic. Și așa cum nicio persoană nu apare întâmplător în viața noastră, și relația cu Iulian a fost un astfel de exemplu. Relația noastră a evoluat, în timp, de la consiliere juridică la prietenie și, apoi, la iubire. Drumul pe care îl parcurgem în viață nu este întotdeauna presărat cu flori de mai, dar este important să-ți alegi calea și să înveți, pentru că fiecare pas este o lecție”, a declarat Romanița Iovan pentru Viva.

Deși s-au logodit, Romanița Iovan a mărturisit că nu vor să se căsătorească. „Da, ne-am logodit înainte să cununăm primul cuplu de fini. Duhovnicul meu a fost o maicuță – Lavrenția – de la Mănăstirea Ghighiu. Înainte să plece spre ceruri, ne-a dat binecuvântarea, în felul ei”, a explicat ea.

Romanița Iovan are 57 de ani, iar Iulian are 46 de ani. Diferența de vârstă nu îi afectează în vreun fel, cu toate că mulți i-au criticat din această cauză.

„Într-un cuplu este vorba despre compatibilitate. Două suflete pot forma un cuplu minunat dacă se înțeleg bine, se respectă, se iubesc. Ca să fiu sinceră, nici noi nu am crezut la început că vom forma un cuplu, dar iată că suntem un cuplu foarte consolidat după 14 ani. Vârsta chiar nu contează, repet, ceea ce contează este compatibilitatea. Noi nu am avut niciun plan și nici așteptări. Totul a decurs natural, nici nu știm cum a trecut timpul”, a mai afirmat ea.

Citește și Cum reușește Romanița Iovan să se mențină în formă la 57 de ani. Vedeta a dezvăluit dieta secretă

Citește și Se mărită Romaniţa Iovan? Vedeta are o relaţie de 14 ani: „Asta e până la urmă tot ceea ce înseamnă”