Românul care a câștigat America’s Got Talent! Adrian Stoica a reușit să îl impresioneze pe Simon Cowell și să obțină premiul de un milion de dolari

Cea mai faimoasă emisiune de pe mapamond, America’s Got Talent, a fost cucerită de un român. Adrian Stoica a reușit să îl „dea pe spate” pe Simon Cowell și să pună mâna pe premiul de un milion de dolari. Mai multe de atât, el va avea șansa de a susține propriul show în Las Vegas.

28 sept. 2023, 16:54
Românul care a câștigat America’s Got Talent! Adrian Stoica a reușit să îl impresioneze pe Simon Cowell și să obțină premiul de un milion de dolari
Românul care a cucerit America’s Got Talent! Adrian Stoica a reușit să îl impresioneze pe Simon Cowell și să obțină premiul de un milion de dolari

După ce Ana-Maria Mărgean a strălucit pe scenă, un alt concurent român face senzație la America’s Got Talent. Este vorba despre Adrian Stoica, celebrul dresor de câini care a captivat publicul și juriul în sezonul 12 al emisiunii din România.

Citește și: Diferența de vârstă dintre Olivia Steer și Andi Moisescu. Soția juratului de la Românii au Talent e mult mai mică decât el

Adrian Stoica a prezentat unul dintre cele 11 acte de top din sezonul 18, care au concurat pentru premiul de 1 milion de dolari și o șansă de a realiza un spectacol în Las Vegas.

În timpul prestației sale, Adrian a fost însoțit de câinele său, Hurricane. Momentul lor de pe scenă a fost o dedicație adusă lui Rory, un alt câine de-al său care, din păcate nu mai este în viață. Dresorul și-a exprimat visul de a crea un musical alături de prietenul său canin.

La vârsta de 45 de ani, Adrian Stoica s-a născut în Brașov, dar a trăit în Italia timp de mai mult de două decenii. El are o abilitate extraordinară de a comunica cu câinii și spune că este ca și cum ar purta o conversație cu un om.

Adrian a absolvit o școală de dresaj și este recunoscut la nivel național în Italia pentru sportul cu câini de tip „disc dog”. Pentru el, câinii sunt mai mult decât animale de companie; sunt colegi, familie și prieteni apropiați.

Pe scena America’s Got Talent, Adrian a prezentat un moment plin de umor, iar Hurricane a avut rolul de regizor, având un singur obiectiv: să-l învețe pe stăpânul său cum să o invite pe Sofia Vergara la o întâlnire.

Momentul lui Adrian Stoica și al lui Hurricane i-a impresionat pe jurați, iar Sofia Vergara s-a alăturat chiar lor pe scenă și a făcut o mică surpriză, oferindu-i o pupică cățelușei.

„A fost adorabil. Câinele te-a învățat niște trucuri bune”, a declarat actrița în uralele publicului.

Miercuri noaptea, Adrian Stoica a fost încoronat câştigătorul competiţiei, adjudecându-şi premiul de 1 milion de dolari şi posibilitatea de a avea propriul spectacol în Las Vegas.

În finală, Stoica şi Hurricane au pus în scenă un număr despre o cină romantică. Câinele a jucat rolul „ajutorului îndrăgostitului”, în timp ce Stoica se pregătea pentru o cină romantică falsă cu Sofia Vergara.

„A fost ca şi cum câinele a jucat într-o piesă de teatru. Chiar noaptea trecută m-am uitat la Beverly Hills Chihuahua, iar Hurricane este mai bun decât orice câine din filmul ăla. Deci e clar că ar trebui să joace într-un film sau musical, pentru că e un star”, a declarat Simon Cowell, conform USA Today.

Citește și: Ce gest superb. Unde și-a dus Rareș Prisăcariu, câștigătorul de la Românii au talent, părinții în vacanță. A făcut asta cu banii obținuți în emisiune