Românul care face o avere de pe urma bărbaților care vor să-și îndulcească iubitele. Produsele lui se vând și cu 300 de lei/bucata: „Vânzările cresc cu 35% în perioada 1 – 8 martie”

Cosmin Cionca, românul care deține o ciocolaterie, a reușit să atragă atenția publicului prin produsele sale unice, unele vândute și cu 300 de lei.

29 feb. 2024, 12:33
Românul care face o avere de pe urma bărbaților care vor să-și îndulcească iubitele. Produsele lui se vând și cu 300 de lei/bucata: „Vânzările cresc cu 35% în perioada 1 – 8 martie”
Românul care a deschis o ciocolaterie artizanală de succes

Cadourile sunt o expresie a sentimentelor și a atenției acordate celor dragi, iar alegerea unui dar devine crucială. Cosmin Cionca a venit cu o idee genială pe această nișă, creând o ciocolaterie specializată în combinații deosebite. În perioadele dedicate cadourilor, cum sunt zilele de 1 și 8 martie, românul înregistrează o creștere a veniturilor considerabilă.

Citește și: Mărțișoare la modă în 2024. Cadourile care aduc primăvara în sufletele celor dragi

Proprietarul ciocolateriei susține că cele mai inedite combinații, precum cea cu fistic și ganache de vanilie, sunt preferatele lui și le recomandă cu încredere clienților. Cionca promite o experiență unică, fiind folosite ingrediente precum fisticul din Italia, cocos și cremă de șampanie.

„Te rog să guşti, avem fistic de Italia cu cocos, crema de şampanie, nu mă pot abţine niciodată. Trebuie să o savurez şi eu. Efectiv simţi bulele de şampanie”, a mărturisit acesta, pentru Observator News.

Afcerile lui prosperă, iar în unele perioade ale anului, cererea atinge cote impersionante. În luna februarie și martie, vânzările cresc cu 35%, iar ciocolata devinde un cadou apreciat în perioada 1 – 8 martie.

Deși unele perioade unt mai aglomerate, iar comenzile cresc semnifcativ, Cosmin Cionca ține să ofere produse pentru fiecare buget. Cutiile de ciocolată încep de la 25 de lei pentru variantele mai mici, ajungând până la 180 sau chiar 300 de lei, în funcție de preferințe.

„Această cutie este la 180 de lei, în care avem o paletă foarte mare de gusturi, dar avem şi cutii care sunt la 25 de lei, 100 de lei, 300 de lei, pentru fiecare buzunar”, a explicat Cionca.

Citește și: Cele trei produse de la Lidl cu care le poți impresiona pe femeile din viața ta de 1 martie. Stocul este limitat și se va epuiza în timp record

Ciocolateria sa nu doar că aduce bucurie sub forma unor delicii savuroase, dar demonstrează și că o afacere specială, bazată pe pasiune și originalitate, poate aduce îmbogățire nu doar financiară, ci și în viața de zi cu zi a consumatorilor.