Cele trei produse de la Lidl cu care le poți impresiona pe femeile din viața ta de 1 martie. Stocul este limitat și se va epuiza în timp record

La început de primăvară, Lidl a pregătit oferte pentru toți românii. Clienții retailerului german au parte de reduceri considerabile, așa că stocurile se vor epuiza rapid.

28 feb. 2024, 10:49
Cele trei produse de la Lidl cu care le poți impresiona pe femeile din viața ta de 1 martie. Stocul este limitat și se va epuiza în timp record
Lidl are super-oferte de Mărțișor

Mai sunt doar două zile până când primăvara își va intra în drepturi, așa că Lidl a pregătit oferte pe măsură. Bărbații care vor să-și răsfețe partenerele găsesc aici produsele perfecte pentru asta. În această perioadă, retailerul german vine cu promoții de neratat. Stocurile se vor epuiza imediat.

Pe lângă săptămâna dedicată bunătăților grecești, Lidl a mai pregătit oferte și pentru domnii care vor să facă un cadou inspirat, cu care nu vor da greș.

Cei care vor trece pragul supermarketului, vor găsi anumite produse numai bune de făcut cadou. Prețul lor nu este deloc piperat, așa că utilul va fi îmbinat cu plăcutul cu ușurință.

Citește și: Angajări Lidl 2024. Salarii de 6.850 de lei, plus tichete de masă, sporuri şi prime de Paşte

Mărțișorul oferit poate avea mai multe forme, așa că Lidl a decis să aducă la radt produse care să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

Unul dintre produsele pentru care pot opta domnii este vinul roșu dulce. Prețul lui este redus cu 32%. Pentru o sticlă de 0,75 l, prețul este de 9,99 lei, redus de la 14,89 lei.

Cu o bomboană nu se face primăvară, dar cu o cutie de bomboane redusă cu 22% se face economie. Indiferent de sortimentul ales, o cutie costă 13,49 lei, față de 17,45 de lei cât era înainte.

Citește și: Lidl aduce o gamă variată de produse pentru întreținerea locuinței și nu numai. Pot fi cumpărate la super-prețuri doar până la finalul acestei săptămâni

Ofertele nu se opresc aici. În perioada 29 februarie – 3 martie, la Lidl, un buchet de lalele costă 11,99 lei, iar cel de trandafiri ajunge la 14,99 lei. Aici se găsesc și zambile la prețul de 14,99 lei. Tot în această perioadă, în supermarket se mai găsesc și alte aranjamente florale. Un buchet de flori special costă 59,99 lei și va fi disponibil cu data de 29 februarie. De asemenea, se găsesc și buchete mixte de zambile și lalele, 11 fire la 39,99 lei sau, la același preț, buchete mixte de primăvară.

Oferta Lidl continuă cu alte buchete de flori, cu prețuri ce variază de la 27,99 lei, până la 99 de lei. Oferta completă poate fi consultată în catalogul Lidl.