Românul care ŞI-A MĂCELĂRIT FAMILIA în America, turnat de propria mamă. Bărbatul a fost ARESTAT

Un român a îngrozit America. El şi-a masacrat familia şi apoi a fugit din ţară. Bărbatul şi-a împuşcat un fiu şi nevasta. Singurul care a scăpat este mezinul. După oribila crimă, ucigaşul s-a întors în România. A fost reţinut de poliţişti lângă Braşov şi urmează să fie trimis în Statele Unite, unde există un mandat de arestare pe numele său. Interesant este că ucigaşul a fost turnat la parchet de propria mamă.

RomaniaTV.net
21 nov. 2013, 17:04
Românul care ŞI-A MĂCELĂRIT FAMILIA în America, turnat de propria mamă. Bărbatul a fost ARESTAT

UPDATE: Camil Mătase a fost arestat preventiv, printr-o decizie luată joi seară de Tribunalul Bucureşti, la propunerea procurorilor de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ). Procurorii Parchetului general au cerut instanţei arestarea lui Mătase după ce acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.


Camil Mătase s-a stabilit în urmă cu mai mulţi ani în statul Texas. Era căsătorit şi avea doi fii, de 17, respectiv 26 de ani. Potrivit unor surse apropiate familiei, comportamentul bărbatului s-a schimbat după ce a aderat la o sectă din Texas. În urmă cu o săptămână, fiul cel mic a avut parte de şocul vieţii: şi-a găsit mama şi fratele mai mare morţi, într-o baltă de sânge.

„Nu voi mai putea niciodată să vorbesc cu mama şi cu fratele şi este greu de crezut că nu se mai poate schimba nimic”, a spus băiatul.

Inexplicabil, după crimă, tatăl nu a mai putut fi găsit, aşa că autorităţile americane l-au considerat suspect şi au emis pe numele lui un mandat de arestare în lipsă. Documentul a fost primit miercuri seară de autorităţile române, care l-au reperat pe bărbat în zona Braşovului. Surse apropiate anchetei au declarat că bărbatul se afla cu nişte prieteni, la o cârciumă. Camil Mătase a fost amprentat şi adus la Parchetul General. Tot acolo au venit şi agenţi ai FBI, care colaborează cu autorităţile române în anchetă.

Crima a avut loc săptămâna trecută în casa familiei, iar bărbatul a venit în România şi i-a povestit totul mamei sale. Mama bărbatului a fost cea care l-a denunţat la parchet, iar anchetatorii au anunţat autorităţile americane.

Potrivit România TV, deoarece are şi cetăţenie americană, Camil Mătase poate să fie extrădat în Statele Unite unde, pentru fapta sa, riscă pedeapsa cu moartea.

Citeşte şi Italian găsit vinovat de uciderea unei românce, condamnat la 20 de ani de închisoare