ROMÂNUL rănit grav într-un ATAC ARMAT care a avut loc în apropiere de Roma a MURIT

Românul în vârstă de 21 de ani care era în moarte cerebrală, în Italia, după un atac armat în care mama lui fusese ucisă, a decedat vineri, relatează site-ul ziarului italian Il Messaggero, citat de Mediafax.

RomaniaTV.net
27 dec. 2013, 18:53
ROMÂNUL rănit grav într-un ATAC ARMAT care a avut loc în apropiere de Roma a MURIT

Andrei Gabriel B., în vârstă de 21 de ani, era în moarte cerebrală într-un spital din Italia după atacul armat care a avut loc sâmbăta trecută.

Atacul armat a avut loc pe 21 decembrie în localitatea Borgo Montella, situată în provincia italiană Latina.

Roberto Zanier, un italian în vârstă de 35 de ani care suferă de depresie profundă, şi-a împuşcat mama în vârstă de 68 de ani, Norina Londero, în timp ce aceasta dormea. După ce a fost prins, tânărul le-a explicat anchetatorilor că a vrut să o scape de „sfârşitul lumii”.

Deşi era ora 5.00 dimineaţa, italianul a mers la o casă aparţinând familiei sale, pentru a cere chiria unei familii de români. Acolo a împuşcat-o mortal pe românca Elena T., în vârstă de 44 de ani, şi pe fiul acesteia, în vârstă de 21 de ani, transportat în stare gravă la spital.

Criminalul a încercat să mai omoare o femeie, dar arma pe care o avea se pare că s-a blocat. După atac, italianul de 35 de ani a fugit cu o maşină, fiind localizat şi capturat, după o urmărire de câteva ore, în zona litoralului.