IMAGINEA ZILEI: Zeci de romi s-au rugat la Dumnezeu, în genunchi, pe stradă, să-i scape de coronavirus. Poliţia le-a dat amenzi

O filmare care înfăţişează zeci de oameni strânşi în plină stradă pentru a se ruga la Dumnezeu a devenit virală luni pe Facebook. 

RomaniaTV.net
01 apr. 2020, 10:31
IMAGINEA ZILEI: Zeci de romi s-au rugat la Dumnezeu, în genunchi, pe stradă, să-i scape de coronavirus. Poliţia le-a dat amenzi

Adunarea a avut loc în localitatea Fîntînele, din judeţul Dâmboviţa, iar Inspectoratul JudeŢean de Poliţie s-a sesizat şi aanunţat că vor fi amendaţi.

„Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la o întâlnire cu caracter religios, organizata pe raza județului Dambovita, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este abilitat sa comunice următoarele:

Din primele cercetări efectuate, politiștii au stabilit ca în data de 30 martie, pe raza localității Fântânele, s-ar fi desfășurat o întâlnire cu caracter religios, unde ar fi participat mai multe persoane, fiind încălcate prevederile legale în vigoare.

Până la acest moment, politistii au aplicat 18 sanctiuni contraventionale persoanelor care ar fi participat la întâlnirea respectiva.

Totodata, alte 12 persoane au fost identificate si urmeaza sa fie sanctionate contraventional pentru incalcarea prevederilor impuse prin Ordonanta Militara nr. 3/2020 privind masurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

In continuare, politistii defasoara activitati pentru identificarea tuturor participantilor si pentru aplicarea masurilor legale ce se impun, precum si pentru prevenirea unor astfel de situatii in viitor.”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

Citeşte şi: Scene REVOLTĂTOARE la Bacău. Un poliţist a fost agresat în timpul misiunii