Romina Gingașu, investiție de 2.000.000 de euro în România. Cum a fost surprinsă soția lui Piero Ferrari în Capitală

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, unul dintre proprietarii Ferrari, devine un pion tot mai important pe piața imobiliară din România.

29 aug. 2023, 12:57
Romina Gingașu, investiție de 2.000.000 de euro în România. Cum a fost surprinsă soția lui Piero Ferrari în Capitală
Cum a fost surprinsă Romina Gingașu în Capitală

Romina Gingașu, în vârstă de 31 de ani, este căsătorită cu omul de afaceri Piero Ferrari, în vârstă de 77 de ani, din anul 2021. Ea a devenit un pion important pe piața din România încă din 2016, atunci când a investit în proiectul Belvedere Residence, situat pe Fabrica de Glucoză, și în ansamblul de vile ZenVille din Voluntari.

Recent, Romina Gingașu s-a aflat în București, unde a avut mai multe întâlniri de afaceri, dar a pregătit și lansarea filmului despre Enzo Ferrari, tatăl soțului ei, potrivit cancan.ro.

Citește și: Românca măritată cu patronul Ferrari. Romina s-a iubit şi cu Silvius, fiul lui Prigoană

Ultimul proiect în care a fost implicată a constat în achiziționarea a 20% din Saphire Herăstrău, un ansamblu rezidențial amplasat în Cartierul Francez, pentru care a plătit în jur de două milioane de euro. Românca a cumpărat două etaje care reprezintă un penthouse de 420 de metri pătrați, cu o terasă de 80 de metri pătrați.

„Pentru mine, Sapphire Herăstrău este de departe cea mai practică clădire, în care există terasă pentru fiecare cameră de oaspeți și laundry room de 15 mp, separat, lângă zona de lift”, a declarat Romina Gingașu, pentru sursa citată.

Într-un interviu pentru Forbes, Romina Gingașu a afirmat că nu ar trebui să constituie o surpriză faptul că a ales să investească în România.

„România a fost încă de la început prima alegere, fiind cetățean român, consider că am o datorie morală față de țara mea și aceeași datorie față de plata TVA, de aceea achiziționez proprietăți în nume propriu. Nu urmăresc să intru în piață ca dezvoltator”, a afirmat soția lui Piero Ferrari.

Citește și: Cea mai bogată româncă l-a surclasat pe Ion Ţiriac. Investiţie de milioane de euro în Bucureşti: „A fost încă de la început prima alegere”

Cum și-a cunoscut Romina Gingașu iubitul

„L-am cunoscut pe Piero când locuiam în Monte Carlo și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.Și astfel am răspuns și întrebării ‘de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?’. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am ‘decolat’.E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală.Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez.La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”

, a declarat Romina Gingașu, la Digi FM.