Romina Gingașu și Piero Ferrari, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția. Românca a strălucit într-o rochie roșie și un colier de 1 milion de euro

Romina Gingașu și Piero Ferrari, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția, care a debutat miercuri, 30 august, și durează până pe 9 septembrie. Evenimentul este organizat de La Biennale di Venezia și se desfășoară la Lido din Veneția. Au fost anunțate 23 de premiere mondiale, toate vor concura pentru premiul principal.

01 sept. 2023, 15:02
Romina Gingașu și Piero Ferrari, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția. Românca a strălucit într-o rochie roșie și un colier de 1 milion de euro
Romina Gingașu și Piero Ferrari, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția

Romina Gingașu și Piero Ferrari, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția. Unul dintre cele mai așteptate filme ale secolului XXI va avea premiera în inima Italiei, o româncă fiind centrul de interes a grandioasei lansări. Este vorba despre pelicula „Ferrari”, a lui Michael Mann, o capodoperă cinematografică despre viața legendarului Enzo Ferrari.

Citește și: Romina Gingașu, investiție de 2.000.000 de euro în România. Cum a fost surprinsă soția lui Piero Ferrari în Capitală

Romina Gingașu și Piero Ferrari, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția

De la eveniment nu puteau lipsi Romina Gingașu și soțul ei, Piero, fiul lui Enzo Ferrari. Cei doi s-au căsătorit în 2021, iar povestea lor de dragoste face furori în întreaga lume. Românca își susține soțul pe toate planurile, mai ales pe cel profesional, fiindu-i alături la prima proiecție a operei care dezvăluie istoria brandului de automobile italienești.

Romina a fost o apariție cu adevărat spectaculoasă! A ales să poarte o rochie roșie, creată special pentru acest eveniment de designerul Cristina Săvulescu, fiind unică în lume. La gât, românca a defilat cu un colier de 1 milion de euro, brand italian, creat din 104 carate de diamante și 61 carate de rubine de cea mai bună calitate, potrivit Cancan.ro.

Alegerile ținutei îi aparțin în totalitate Rominei Gingașu, dorind să reprezinte branduri ale țărilor în care locuiește cel mai des: România și Italia. Întregul look face trimitere către Roșu-Ferrari, culoare pe care o promovează și cu fundația înființată de aceasta, Red Women Foundation.

Nici Piero Ferrari nu a trecut neobservat. Miliardarul a purtat un costum negru, semnat integral Dolce&Gabbana, cel mai renumit brand italian din piața de modă luxury.

„Ferrari”, cel mai așteptat film al anului 2023

Povestea dedicată lui Ferrari este un vis mai vechi al marelui regizor Michael Mann („Obsesia”, „Colateral”, „Inamicii publici”). Regizorul, care a fost producător executiv al filmului „Marea provocare: Le Mans ’66” și va produce și „Ferrari”, a lucrat mai mulți ani la rescrierea scenariului, schițat cu ani în urmă de regretatul Troy Kennedy Martin („Jaf în stil italian”).

Încă din 1993 se scrisese în presă că regizorul lucrează la un film biografic despre Ferrari, cu Robert De Niro în rolul principal, la scurt timp după ce încheiase lucrul la filmul „Ultimul Mohican” / „The Last of the Mohicans” (1992), premiat cu un Oscar.

Ulterior, Michael Mann l-a distribuit pe Christian Bale în rolul lui Ferrari, chiar după ce terminaseră lucrul la „Inamicii publici” / „Public Enemies” (2009). Cei doi s-au întâlnit să discute, dar în cele din urmă și-au dat seama că actorul nu are suficient timp pentru a câștiga greutatea necesară pentru rol și că și-ar putea pune sănătatea în pericol. Hugh Jackman a fost apoi distribuit în rol, pentru ca în final să fie înlocuit cu Adam Driver. Filmările au fost realizate în Italia, în Modena și Emilia-Romagna.