Rompetrol face angajări. Iată posturile vacante

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la Rompetrol în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
08 aug. 2018, 08:04
Rompetrol face angajări. Iată posturile vacante

Rompetrol angajează specialist administrativ. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, experienţă în domeniul administrativ, experienţă în derularea contractelor, cunoştinţe medii de engleză şi de lucru în MS Office. De asemenea, are abilităţi de planificare şi organizare a proceselor şi bune abilităţi de comunicare. 

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

Rompetrol angajează specialist mijloace fixe. Candidatul potrivit pentru acest post are cel mult trei ani experienţă pe un post similar, cel puţin un an experienţă în conducerea de proiecte de dimensiuni mici şi medii, cel puţin un an experienţă de lucru cu soft de gestionarea mijloacelor fixe, cunoştinţe medii de engleză şi foarte bune cunoştinţe de lucru în MS Office.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Rompetrol angajează pe perioadă de un an pe postul de contabil junior.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii de specialitate sau studii superioare economice. Are, de asemenea, cunoştinţe medii de MS Office – Excel, cunoaşte la nivel mediu limba engleză, e atent la detalii, are abilităţi de analiză şi de comunicare.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Rompetrol o puteţi accesa la acest link.