Rona Hartner, anunţ de ULTIMĂ ORĂ după lupta cu CANCERUL DE COLON

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și a trecut prin momente grele, iar acum să se mărite cu alesul inimii ei.

05 sept. 2019, 12:56
Rona Hartner, anunţ de ULTIMĂ ORĂ după lupta cu CANCERUL DE COLON

Rona Hartner (46 de ani) se va căsători cu Herve Camilleri, alies DJ HMJ, iubitul francez care i-a fost alături la fiecare pas în timpul acestor încercări. Artista a anunţat că, pe 5 octombrie, pe Coasta de Azur, va avea loc cununia civilă, la Centrul Cultural. Acolo, își va uni destinele cu alesul ei, chiar în fața mării. La moment vor asista 100-150 de invitați, care apoi se vor reloca într-un club, ce va servi drept locul unei petreceri cu tradiții românești. Tot atunci își va lansa și noul album.

Rona Hartner continuă lupta cu CANCERUL. Ultimul mesaj al artistei este TULBURĂTOR

„Am decis să ne căsătorim în România pe 7 octombrie, luni, pentru că avem multe concerte. Voi veni în ţară şi vom petrece alături de prieteni şi de familie, la un centru de evenimente din Bucureşti. Va fi prezentă şi fetiţa mea din prima căsătorie”, a spus Rona Hartner, pentru Click!.

Rona Hartner, DECIZIE-BOMBĂ în plină luptă cu CANCERUL. „În trei luni, e gata!”

Rona Hartner mai susține că toate emisiunile TV la care a participat au îmbolnăvit-o, motiv pentru care nu își dorește să mai treacă vreodată pragul vreuneia: „După aceste show-uri m-am îmbolnăvit şi nu mai vreau să particip în emisiuni în care mă enervez, ies din emisiune pentru că nu-mi face bine. De la aceste emisiuni de televiziune mi s-a tras cancerul la colon”.