Rona Hartner, DECIZIE-BOMBĂ în plină luptă cu CANCERUL. „În trei luni, e gata!”

Rona Hartner a fost operată din nou, de cancer la colon. Pe lângă tumora cancerigenă scoasă la sfârșitul lunii februarie se mai aflau încă cinci ganglioane. Rona Hartner a început pe 24 aprilie tratamentul cu citostatice însă a avut niște reacții adverse.

26 iun. 2019, 14:47
Rona Hartner, DECIZIE-BOMBĂ în plină luptă cu CANCERUL. „În trei luni, e gata!”

Rona Hartner luptă cu boala și este decisă să ajungă în fața ofițerului Stării Civile. Artista și iubitul ei vor face cununia civilă în România, iar ceremonia religioasă în Franța, pe o plajă pe Coasta de Azur.

Veşti de ultimă oră despre RONA HARTNER. De ce i-au schimbat medicii tratamentul pentru CANCER

„Păi, fac nunta fără să vin în România? Nu se poate. Ies din tratament şi facem cununia civilă în octombrie. În trei luni depunem dosarul şi facem cununia civilă în octombrie şi o mare petrecere în România, cu toată familia. Iar pentru cununia religioasă trebuie mai multă pregătire, cam şase luni. Cununia religioasă o facem după. Cununia religioasă o să o facem pe Coasta de Azur şi vrem pe plaja pe care m-a cerut de nevastă să facem petrecerea”, a declarat Rona Hartner.

Rona Hartner, depistată cu încă o BOALĂ GRAVĂ. Ce i-au gasit medicii din Franţa, pe langă CANCER

Rona Hartner este optimistă în ceea ce privește tratamentul cu citostatice. În ciuda reacțiilor adverse, cântăreața este liniștită, mai ales că doctorul ei a asigurat-o că totul va fi bine: „Fac lucruri mai liniştite, scriu, stau cuminte şi mi-a spus că nu am niciun regim special de făcut, ci doar trebuie să am încredere pentru că nu va fi o chimioterapie prea grea. Deci, mulţumesc lui Dumnezeu pentru chestia asta”.