Veşti de ultimă oră despre RONA HARTNER. De ce i-au schimbat medicii tratamentul pentru CANCER

Rona Hartner, 46 de ani, a intrat din nou în sala de operații, pentru o altă intervenție la colon. Pe lângă tumora cancerigenă scoasă la sfârșitul lunii februarie se mai aflau încă cinci ganglioane.

14 iun. 2019, 18:40
Veşti de ultimă oră despre RONA HARTNER. De ce i-au schimbat medicii tratamentul pentru CANCER

Rona Hartner a început pe 24 aprilie tratamentul cu citostatice, însă a avut niște reacții adverse. Acum însă, se simte mult mai bine dup[ medicii i-au schimbat tratamentul.

„Mi-a fost schimbat tratamentul, din fericire, mulțumesc lui Dumnezeu, și mă simt mult mai bine. Am oboseală pentru că fostul tratament pe care l-am avut mi-a făcut multe daune în corp. Acum noul tratament este extraordinar. Mă mut în casă la 1 iulie. Viața mea este un pic agitată, anul ăsta am multe schimbări în viață, vreau să mă căsătoresc. Mă mut în casă nouă, mi-am cumpărat casă pe Coasta de Azur. Am multe motive să fiu sănătoasă, știu că vă gândiți la mine, și eu mă gândesc la voi. Încă nu pot să iau avionul din pricina emboliei. Asta nu înseamnă că nu vreau să vin în România și cât de curând o să încerc să vin. Vă pup cu drag și vă iubesc”, a mărturisit Rona Hartner la Teo Show.

Rona Hartner, depistată cu încă o BOALĂ GRAVĂ. Ce i-au gasit medicii din Franţa, pe langă CANCER

Rona Hartner este optimistă în ceea ce privește tratamentul cu citostatice: „Fac lucruri mai liniştite, scriu, stau cuminte şi mi-a spus că nu am niciun regim special de făcut, ci doar trebuie să am încredere pentru că nu va fi o chimioterapie prea grea. Deci, mulţumesc lui Dumnezeu pentru chestia asta. Astăzi este Vinerea Mare la noi, la catolici, iar eu am început deja dimineaţa citind „Drumul Crucii”, rugându-mă. Este o zi de post şi rugăciune şi am foarte mari speranţe”.


loading...