Rona Hartner dezvăluie cum s-a vindecat de CANCER. Ce a făcut vedeta zi de zi şi ce a ajutat-o cel mai mult

Rona Hartner a reuşit să depăşească problemele de sănătate şi a anunţat că s-a vindecat de cancer. Vedeta fusese diagnosticată cu boala teribilă în primăvara anului 2019.

17 oct. 2019, 16:13
Rona Hartner dezvăluie cum s-a vindecat de CANCER. Ce a făcut vedeta zi de zi şi ce a ajutat-o cel mai mult

Rona Hartner s-a rugat şi a urmat tratamentul şcu perseverenţă, iar acum a decis să împărtăşească cu oamenii care o iubesc câteva sfaturi care au ajutat-o să se vindece în lupta cu boala.

Vedeta a dezvăluit pe Facebook că a avut foarte mare încredere şi a gândit pozitiv, lucruri ce au ajutat-o enorm.

„Contează foarte mult să acceptăm diagnosticul, că poate fi tratat, că trebuie trecut prin eforturi. Trebuie să oferim, eu am oferit foarte mult pentru sufletele morţilor din purgatoriu, am oferit pentru pacea în lume, am oferit, nu am păstrat pentru mine şi lupta şi încercarea, nu am intrat frontal în coflictul cu boala”, a scris Rona Hartner.

Rona Hartner, operată de cancer: „Eram pregătită să mor! Preotul mi-a dat ultima împărtăşanie” VIDEO

„Am mâncat lâmâi cu miere. Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta. Am mai luat spirulină şi mi-am refăcut fierul. Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi. Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare”, povestea acum ceva timp Rona Hartner.

Rona Hartner a decis să sărbătorească cum nu se poate mai bine faptul că s-a vindecat, astfel că a decis să nu mai stea pe gânduri şi s-a căsătorit cu iubitul ei. Cei doi și-au unit destinele pe Coasta de Azur.