Rona Hartner îşi reface viaţa după divorţ: „Ştiu cu ce profil de bărbat m-aş înţelege”

Rona Hartner îşi reface viaţa după divorţ. Vedeta şi Herve s-au despărţit în urmă cu un an, iar actriţa a mărturisit că este pregătită să îşi refacă viaţa. Cei doi au fost căsătoriţi timp de un an şi jumătate.

20 ian. 2022, 09:15
Rona Hartner îşi reface viaţa după divorţ: „Ştiu cu ce profil de bărbat m-aş înţelege”
Rona Hartner îşi reface viaţa după divorţ

Rona Hartner îşi reface viaţa după divorţ. Chiar dacă cei doi decis de comun acord după divorț să păstreze legătura, vedeta a mărturisit că este mai bine să nu mai vorbească pentru a se putea vindeca mai ușor.

Rona Hartner îşi reface viaţa după divorţ

Actrița a dezvăluit că cel mai mare reproș pe care și-l face despre fostul ei soț e că nu și-a ascultat instinctul deoarece a știut de la început că n-o să meargă căsnicia.

Citeşte şi: Rona Hartner vorbeşte despre următoarea căsătorie: „Cea de-a treia nuntă nu o voi greși”

Dar dacă se ivește ocazia și persoana potrivită, cred că acum sunt capabilă, în sfârșit, să înțeleg cu cine și cu ce profil de bărbat m-aș înțelege. Cred că măcar experiența cu Herve a fost benefică din acest punct de vedere.

Știu acum cu ce fel de bărbat m-aș înțelege! Dar oare acest bărbat există? Nu știu! Următorul bărbat din viața mea trebuie să fie blând și smerit cu inima.

Ce pot să îmi reproșez este că de la început știam că nu o să meargă. De la început știam că trebuie să fiu foarte atentă. La un moment dat am avut efectiv încredere că ceea ce mi se pare mie este un pic fragil între noi.

Va merge, dar știam foarte clar, pe deoparte că… eu am avut sentimentul ăsta că nu o să dureze. Dar nu mi-am imaginat că se va termina așa de repede”, a mărturisit Rona Hartner, potrivit ciao.ro.

Rona Hartner, adevăratul motiv al divorțului

Actrița a declarat că între ea și fostul soț a existat o dragoste adolescentină, motiv pentru care cuplul nu a fost îndeajuns de pregătit să reziste momentelor dificile care apar în orice relație.

Am făcut tot ce am putut ca să fie bine și să am familie. Îți dai seama dacă trei ani nu s-a putut, nu s-a putut. Știu că la ora actuală nici nu se pune problema de sentimente pentru că Herve sigur mă iubește, eu îl mai iubesc…

Problema este că nu se poate trăi împreună. Am discutat și am încercat să înțelegem ce s-a întâmplat.

Ne-am spus tot ce am avut să ne spunem și ne-am dat seama că sentimentele erau în continuare acolo și „ne-am împăcat ca să ne despărțim” . E genul de iubire imposibilă, dar în viață nu-ți construiești totul pe sentimente.” a mărturisit Rona Hartner.