Rona Hartner a rupt tăcerea despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu: „A fost în noiembrie 1996”

Rona Hartner a rupt tăcerea despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu. La acea vreme, presa a scris că cei doi ar fi avut o relaţie, însă actriţa a dezvăluit acum că nu a fost vorba de aşa ceva.

21 sept. 2022, 19:30
Rona Hartner a rupt tăcerea despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu: „A fost în noiembrie 1996”

Rona Hartner a rupt tăcerea despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu, care a fost președintele României din 1996 până în 2000. Rona a mai spus că a fost șocată, nu doar de faptul că a apărut acest jurnal pe piață, ci și pentru că prietena ei a reușit să îl convingă pe Corneliu Vadim Tudor că acele scrieri ar fi fost autentice.

Rona Hartner, despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu

Mi s-a zis: invită-l pe președinte la dans. Eu aveam un blues, «You are my looser». Nu știam cum s-o mai dau. Am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul. Am făcut o diversiune. Toți jurnaliștii au venit în jurul nostru. Și… s-a terminat piesa, aplauze, poze, nu știu ce. Asta a fost în noiembrie 1996.

Tot în noiembrie 1996 am dat castingul pentru Gadjo Dilo (n.r. – film artistic). Ce crezi că s-a întâmplat în România? Cea mai bună prietenă a mea a inventat acel jurnal să mă facă să mă întorc în România. I l-a vândut lui Vadim cu 60.000 de dolari”, a dezvăluit Rona Hartner în cadrul emisiunii „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță.

Citeşte şi: Ce îi interzice Rona Hartner fiicei sale în vârstă de 14 ani: „La 18 ani are voie, înainte nu”

Cum s-a vindecat Rona Hartner de cancer

După ce a slăbit, simţindu-se rău după nenumăratele ședințe de chimioterapie, acum, Rona Hartner a mai luat în greutate şi se simte foarte bine. Înotul a ajutat-o foarte mult să se facă bine, în fiecare dimineaţă înota în Marea Mediterană.

Perioada pandemiei a fost foarte bună pentru mine. Am avut timp să îmi revin, să mă refac după problemele de sănătate cu cancerul. Am înotat în fiecare dimineață în apa rece a Mediteranei  și m-a ajutat să elimin toxinele de la chimioterapie. Analizele generale mi-au ieșit foarte bine. Doctorul meu mi-a spus că nici nu mai am nevoie să fac alte investigații.

Chimioterapia făcută în Franța a fost foarte grea, dar am suportat tot protocolul și am avut doi ani să îmi revin. Nu am mai avut concerte, nu a mai fost haos. Se zice că de șapte ani ai nevoie ca să îți revii, dar eu am avut nevoie de un an. Pot să spun ca înotul m-a ajutat foarte mult.

M-am mai îngrășat. Toată viața am fost zveltă și nu-mi stă bine slabă. La boala asta nu ai voie deloc sa slăbești. Mai bine ești mai împănată ca să poți duce. Eu fac sport pe plajă. Am toate aparatele, mi le pun într-un loc special amenajat și fac sport între doi palmieri.

Mănânc de toate. În momentul de față poftele mele se rezumă la pește și aș mânca încontinuu: icre, pește, usturoi, anșoa. Pentru că organismul meu a fost atins și tiroida a fost dată peste cap. Mănânc fructe, prăjituri…”, a declarat Rona Hartner.