Rona Hartner nu are liniște, la doar două luni după ce a fost înmormântată. Fostul soț al artistei, amenințări grave la adresa fiicei lor. ”I-a spus că dacă nu vrea să meargă la el, o va duce în plasament”

Liniștea Ronei Hartner este perturbată chiar de fostul soț, care nu îi dă pace fiicei sale. Află mai jos toate detaliie.

05 feb. 2024, 12:17

La doar două luni după ce Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum, Rinda, sora cântăreței răpuse de nemilosul cancer, a vorbit despre situația de față, care nu e deloc plăcute pentru fiica Ritei.

Citește și Gogoașă din ”Trăsniții NATO”, dezvăluiri șocante! Actorul se luptă cu aceeași boală care a răpus-o pe Rona Hartner! ”Să mai prind măcar 5 ani”

Se pare că problemele dintre familia artistei și tatăl Ritei, rămasă fără mamă, nu s-au rezolvat, ba chiar au luat o întorsătură ciudată.

Rinda, sora regretatei cântărețe, a declarat că Rocco Sedano a fost foarte nervos pentru că fata lui nu a vrut să locuiască împreună cu el și susține că tatăl tinerei a amenințat-o că o va trimite într-un centru de plasament.

Sora cântăreței Rona Hartner spune că Rocco vrea să o aibă în grijă pe Rita pentru a încasa niște bani de la statul francez.

E vorba despre o sumă pe care autoritățile o acordă părinților singuri pentru creșterea copiilor.

Insistența cu care argentinianul vrea cu orice preț să fie alături de fiica ei este una cel puțin bizară pentru apropiații artistei, mai ales că apropiații spun că relația tată-fiică a fost una distantă mai mereu.

Până la moartea vedetei, dansatorul nu s-a implicat în creșterea și educarea propriei sale copile.

”I-a fost frică să nu se întâmple asta”

„A încercat să o ia pe fată cu el și de Crăciun, și de Anul Nou, dar fata nu a vrut. A stat doar de două ori la el”,

a declarat Rinda, sora regretatei Rona Hartner, potrivit Gândul.ro.

„I-a zis ”Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament”. Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta. Agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ.

Citește și Rona Hartner și-a lăsat mama într-un abis de durere. Sora vedetei, Rinda, face dezvăluiri dureroase despre tragedia care s-a abătut asupra familiei

De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani. Iar este dispărut. El era foarte boem. A rămas boem.

Face în continuare cum făcea când era Rona”, a mai mărturisit Rinda, potrivit aceleiași surse.