Rona Hartner, operată timp de 6 ORE de tumoră la colon. Ce arată BIOPSIA

Rona Hartner (45 de ani) a suferit, luni, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, o intervenţie chirurgicală complicată care a durat şase ore. Vedeta va primi într-o lună verdictul medicilor, dacă tumora e canceroasă sau nu.

26 feb. 2019, 10:45
Rona Hartner, operată timp de 6 ORE de tumoră la colon. Ce arată BIOPSIA

Rona Hartner trebuia să plece în Franţa, dar a acuzat probleme de sănătate, iar medicii i-au descoperit o tumoră pe colon şi au internat-o de urgenţă pentru operaţie.

„A fost o operaţie clasică, pentru a putea îndepărta tumora. Intervenţia a fost complicată, dar s-a încheiat cu bine după şase ore. Rona Hartner se află la Terapie Intensivă, pentru a fi monitorizată, iar astăzi va fi readusă în salon”, au spus prietenii actriţei pentru Click!.

Rona Hartner, operată de tumoră la colon. Noi detalii despre starea de sănătate a vedetei

„Am avut o mică stare proastă joi noaptea, vineri am fost preluată de urgenţă. Au găsit ceva la tomograf care nu e prea bun. Să nu vă fie frică să mergeţi la doctor când vă simţiţi rău. Am crezut că e ocluzie intestinală, dar e vorba de o tumoră şi nu mi-e frică să o oprez în urgenţă. E cea mai bună soluţie. Vă rog să vă rugaţi pentru mine!”, a spus Rona Hartner.

Rona Hartner, internată de urgenţă. Medicii i-au descoperit o tumoră şi va fi operată. Mesajul vedetei VIDEO

„Sunt bine. Mă ţine credinţa, speranţa şi nu vreau să cultiv frica. De miercuri nu mă simţeam în apele mele, aveam o stare rea de oboseală, începusem să mă balonez, eram în prag de ocluzie intestinală. Înainte să mă duc la avion, doctorul mi-a zis că mă va opera de urgenţă. Dacă luam avionul, mi se umflau membrele şi făceam ocluzie intestinală. La tomograf s-a văzut că am o tumoră la colon, asta mă seca de puteri. Era o stare surdă de rău. Am făcut investigaţii în Franţa, dar nu dădeau nimic. Nu iau medicamente decât dacă spune doctorul. Să vedem ce hram are tumora peste vreo lună. Vom opera acum ce e de operat. Am anulat avionul, a rămas cu mine Herve. Aseară, ne-am uitat la film şi rugăciune la greu. Primim familia, vizite, îi liniştim pe toţi. Îi rog pe toţi să aprindă o candelă pentru mine”, declara Rona Hartner cu o zi înainte de intervenţie.