Ronald Gavril şi Anamaria Prodan, primul sărut! Ce urare i-a făcut sportivul iubitei sale de ziua de nume FOTO

Anamaria Prodan şi-a sărbătorit, duminică, ziua de nume. Pe lângă urările primite din partea familiei, impresara a primit una emoţionantă de la noul ei iubit, pugilistul Roland Gavril.

08 ian. 2024, 09:12
Ronald Gavril şi Anamaria Prodan, primul sărut! Ce urare i-a făcut sportivul iubitei sale de ziua de nume FOTO

Ronald Gavril şi Anamaria Prodan, primul sărut! Pugilistul a postat două noi fotografii cu vedeta, realizate în America, acolo unde au sărbătorit împreună Revelionul. În noile imagini cei doi iubiți sunt foarte apropiați, în una dintre imagini chiar se sărută pe obraz. „La mulți ani de ziua numelui”, i-a urat Ronald Gavril iubitei lui, Anamaria Prodan, care i-a răspuns distribuind postarea pe contul ei de Instagram.

Citeşte şi: Ronald Gavril, criticat dur după ce s-a pozat pe internet alături de Anamaria Prodan. „Ești penibil precum Prodanca”

Anamaria Prodan a făcut recent lămuriri cu privire la numele ei din buletin: „Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis așa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere! După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată!”.

Anamaria Prodan a petrecut Revelionul în SUA, alături de copiii ei și de Ronald Gavril. Cei doi s-au afișat împreună în ipostaze tandre, iar fanii, văzând apropierea dintre ei, au fost convinși că sunt împreună. „Cu ochii doar spre viitor așteptăm anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri. Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”, a scris impresara pe Instagram.

Citeşte şi: Parastas cu suc de rodii şi caviar la mormântul Ionelei Prodan: Anamaria Prodan: „Ştiu că se bucură, ştiu că mă veghează”

Ronald Gavril este un pugilist care activează la categoria semigrea, având un palmares de 24 de victorii (19 prin KO) și 3 înfrângeri, niciuna prin KO. El luptă în America de Nord și a câștigat cele două lupte pe care le-a avut în 2023. Averea lui s-ar ridica undeva la 5 milioane de dolari. Are 37 de ani, fiind mai mic cu 14 ani decât Anamaria Prodan.