Rovana Plumb: M-aş bucura ca Viorica Dăncilă să construiască mai departe OFSD

Candidatura ministrului Muncii Rovana Plumb pentru conducerea Consiliului Național a PSD lasă liber locul de președintă a Organizației de femei a PSD. Rovana Plumb a declarat că s-ar bucura dacă cea care o va urma la conducerea OFSD va fi eurodeputata Viorica Dăncilă, lidera delegației PSD din Parlamentul European.

RomaniaTV.net
19 mart. 2015, 13:22
Rovana Plumb: M-aş bucura ca Viorica Dăncilă să construiască mai departe OFSD

„Sunt convinsă că organizaţia de femei la momentul respectiv îşi va alege preşedinta în care vor avea multă încredere. Din punctul meu de vedere, până la organizarea conferinţei, cea care a primit cel mai mare număr de voturi din partea colegelor noastre când am avut Congresul Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, este doamna europarlamentar Viorica Dăncilă. Sunt convinsă că va putea să facă faţă. Nu ar fi corect din partea mea să spun că o susţin pe „x” sau pe „y”, pentru că sunt multe colege care pot ocupa această funcţie, însă, m-aş bucura ca Viorica Dăncilă să construiască mai departe organizaţia politică a femeilor social-democrate”, a declarat Rovana Plumb.
Eurodeputata Viorica Dăncilă, lidera delegației europarlamentarilor PSD, a fost recent nominalizată pentru premiul de cel mai bun europarlamentar la categoria Agricultură, numele său fiind inclus pe lista scurtă pentru „MEP Awards 2015”.