Rowan Atkinson, alias Mr Bean, a SALVAT de la MOARTE un bărbat care conducea un bolid de Formula1

Celebrul actor britanic, Rowan Atkinson a salvat viaţa unui om de afaceri american care gonea pe şosea cu un bolid de Formula 1, care a făcut un accident în Toscana.

RomaniaTV.net
28 mai 2014, 21:03
Rowan Atkinson, alias Mr Bean, a SALVAT de la MOARTE un bărbat care conducea un bolid de Formula1

Rowan Atkinson, în vârstă de 59 de ani, a ajutat la operaţiunile de salvare ale unui om de afaceri american care pilot un bolid de Formula 1 – un monopot McLaren şi care a făcut un accident groaznic cu, în Toscana. Pilotul pierduse, la un moment dat, controlul volanului, ieşise de pe carosabil şi intrase într-un copac, scrie daily Mail.

Actorul britanic, care circula pe şosea în urma maşinii pilotului, a fost primul care i-a sărit în ajutor acestuia, imediat după accident. Mr Bean pilota şi el un bolid  McLaren F1 prin împrejurimile Toscanei, când s-a produs accidentul.

Evenimentul s-a produs între oraşeşe Saline di Voltera şi Pomarance. Maşina americanului s-a făcut bucăţi, fiind distrusă în întregime. În urmă cu 3 ani, şi Atkinson a avut un accident asemănător cu propriul său McLaren F1, în Northamptonshire in 2011, din care a scăpat însă cu răni minore.