Roxana Alexandra a murit de cancer! Tragedia uriaşă care a îndoliat întreaga ţară: „Ai luptat incredibil, ai avut un suflet curat și bun”

Roxana Alexandra, o tânără din Capitală, a murit după ce a dus o luptă teribilă cu cancerul. Fata era studentă a Universității Politehnica din Capitală, iar cei ce au cunoscut-o nu pot să creadă că ea s-a stins din viață.

04 oct. 2022, 10:18
Roxana Alexandra a murit de cancer! Tragedia uriaşă care a îndoliat întreaga ţară: „Ai luptat incredibil, ai avut un suflet curat și bun”
Roxana Alexandra a murit de cancer! Tragedia uriaşă care a îndoliat întreaga ţară: "Ai luptat incredibil, ai avut un suflet curat și bun"

Roxana Alexandra a murit de cancer! „Azi a plecat la Cer un copil puțin mai mare, un om care a luptat exemplar. Roxana îmi scria după bacalaureat ca a plâns și abia după examen s-a mai adunat și a reușit sa realizeze ca trauma cea mai mare din viata ei nu erau notele de la bacalaureat, ci cancerul cu care încă lupta atunci. Doamna ministru al educației, va rog sa ca primul lucru pe care sa îl faceți sa fie ca astfel de mesaje, de traume sa nu mai existe! Copiii aceștia lupta enorm, putina decenta, puțină empatie fac mai mult decât orice program și credeți ma, dacă sunt sprijiniți, rezultatelor pot fi incredibile.  Roxana, ai luptat incredibil, ai avut un suflet curat și bun. Drum lin în lumina!”, „Drum lin către îngeri Roxi, ai fost o fata foarte puternica si curajoasă, ai fost o luptătoare”, acestea sunt doar câteva mesaje de pe contul de socializare al tinerei, conform Ştirilor Kanal D.

Citeşte şi: Tragedie în Capitală. Un renumit chirurg a murit după ce s-a aruncat de la etaj

Familia tinerei a anunțat că toţi cei care doresc să-şi ia „la revedere!” de la ea o pot face până joi. „Trupul neînsuflețit al Roxana Alexandra se afla la biserica „Sf. Treimi” din Militari-Păcii.
Cei care vor sa își ia rămas bun de la ea sunt așteptați aici pana joi, încă nu este stabilita ora înmormântării”.

Citeşte şi: Catinca Roman este în doliu! Tatăl ei a murit: „Un bon viveur și un bărbat elegant”