Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin Bucur, au fost eliminați de la Power Couple România: „Am fost foarte supărată”

Roxana Blenche și Cătălin Bucur au părăsit Power Couple România - La bine și la greu, după ce probele din a treia etapă le-au dat mari bătăi de cap.

22 feb. 2024, 22:49
Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin Bucur, au fost eliminați de la Power Couple România: „Am fost foarte supărată”
Roxana Blenche și Cătălin Bucur au părăsit competiția Power Couple România

Seara eliminatorie a etapei a treia de la Power Couple România a adus o probă de cuplu memorabilă. Concurenții au încercat din răsputeri să-și depășească limitele, puși față-n față cu provocarea „Te iubesc așa cum ești”.

La finalul serii, cuplul care a părăsit vila din Malta a fost cel format din Roxana Blenche și Cătălin Bucur.

„Noi trebuia să fim puternici, ca să nu decisă votul parcursul nostru”, a spus Cătălin.

Citește și: Frica a pus stăpânire pe gândurile lui Radu Siffredi la proba de cuplu de la Power Couple România. Dani Oțil a glumit pe seama lui: „Diseară să vii în rochie la eliminare!”

La proba de ieri seara, concurenții au fost nevoiși să se concentreze pentru a identifica defectele celuilalt, în timp ce se aflau la înălțime. Mai mult, pentru a muta dintr-o parte în alta un suport pe care se afla defectul ales, aceștia au avut de executat în aer mișcări înfricoșătoare pentru mulți dintre ei.

Pentru Emi de la Noaptea Târziu, Radu Siffredi sau Daiana Anghel proba a părut imposibilă la început, dar, în cele din urmă, au reușit să depășească mometele de panică. Eliza Natanticu a cerut oprirea probei, din cauza stresului trăit la înălțime.

„Știu că aș fi putut face proba, dar așa am simțit în acel moment și așa a fost să fie. Din momentul în care m-am urcat pe acel stâlp, n-am mai înțeles nimic. M-am blocat total, nu mai făceau sens cuvintele pentru mine”, a declarat Eliza.

„Ar fi fost culmea să-i reproșez ceva. Fiecare are propriile limite, dar noi doi suntem un cuplu sudat și despre asta este vorba. Lizzie este jumătatea mea și o voi susține mereu”, a spus Cosmin Natanticu.

Citește și: Emi a țipat din toți plămânii la soția lui, la proba de cuplu de la Power Couple România: „Vorbim noi acasă, te-am adus să mă faci de râs la televizor!”

După probele individuale, Roxana Blenche li Cătălin Bucur au rămas cu cei mai puțini bani în cont. În urma votului din casă, au părăsit competiția.

„”Am fost foarte supărată că am dat voie să fim puși în situația asta”, a comentat Roxana.

Doar șase perechi au mai rămas în competiție, iar show-ul Power Couple România – La bine și la greu ajunge astfel la cea de-a patra etapă săptămâna următoare,