Roxana Dobre a avut trei pictoriale incendiare în Playboy. Câţi bani a încasat soția lui Florin Salam

Roxana Dobre, actuala soţie a lui Florin Salam, s-a numărat printre numeroase vedete autohtone care au pozat, de-a lungul timpului, în Playboy, pentru a stârni fanteziile bărbaților.

12 iun. 2022, 12:01
Roxana Dobre a avut trei pictoriale incendiare în Playboy. Câţi bani a încasat soția lui Florin Salam
Roxana Dobre a avut trei pictoriale incendiare în Playboy

Roxana Dobre a avut trei pictoriale incendiare în Playboy. Soția lui Florin Salam a fost şi ea protagonista unor astfel de şedinţe foto incendiare, ba încă de trei ori! Roxana Dobre a dat de înțeles că este mândră pentru faptul că a ajuns să pozeze în această revistă și că, spre deosebire de alte femei celebre din România, nu ar poza niciodată gratis!

Imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Cum arată și cât ar fi costat ținutele mirilor. VIDEO

Roxana Dobre a avut parte de o evoluție de-a dreptul spectaculoasă și, în zilele noastre, este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România. Vedeta a intrat în atenția presei, acum mulţi ani, mai ales datorită formelor sale expuse în Playboy. Soţia lui Florin Salam a vorbit despre aceste alegeri intime din viața ei la emisiunea „Poliția Modei”, realizată de Iulia Albu la Antena Stars. Roxana Dobre a dezvăluit că a participat la un concurs, apoi a ajuns să pozeze în revista destinată adulților.

Fabulos! Cât i-a costat darul pe invitați, la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

„Trei coperți chiar! Măi, să știi că pe vremea respectivă, când eram eu… m-au ajutat la ceva. La câteva ținute, să zic așa. Iubita mea, nu, eu nu mă număr printre… (n.r – vedetele care au pozat gratis). Așa, nu acceptam niciodată, dar a fost atunci și un concurs, la momentul respectiv și așa a progresat…”, a spus Roxana Dobre.

Cât costă colierul cu diamante purtat de Roxana Dobre în ziua nunţii. Soţia „Regelui” nu s-a uitat la bani

Întrebată câţi bani a primit pentru pictorialele incendiare din Playboy, Roxana Dobre nu a vrut să dezvăluie suma exactă, dar a precizat încă o dată că nu ar accepta niciodată să pozeze gratis în astfel de ipostaze.

Motivul ireal din cauza căruia nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre nu este recunoscută de BOR. Manelistul a făcut o greșeală incredibilă