Roxana Dobre rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat în noaptea despărţirii de Florin Salam

Roxana Dobre a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de celebrul manelist. Bruneta a povestit ce a determinat-o să plece de acasă cu fetiţele ei, Jacqueline şi Rania. "Soţia" lui Florin Salam a spus şi cum a reacţionat artistul când ea a decis să părăsească reşedinţa de urgenţă.

RomaniaTV.net
20 dec. 2017, 15:29
Roxana Dobre rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat în noaptea despărţirii de Florin Salam

Roxana Dobre a mărturisit că s-a certat cu Florin Salam, după ce acesta a venit acasă furios, pentru că un membru al familiei s-a plâns la el că bruneta i-ar spus să nu intre încălţat în casă.

Răsturnare de situaţie în telenovela FLORIN SALAM-ROXANA DOBRE. Se cere test de paternitate. „Să le fie ruşine!”

„În noaptea respectivă, soţul meu a venit foarte revoltat că nu ştiu ce aş fi spus eu unuia dintre membrii familiei. Eu, foarte revoltată, pentru că nu era adevărat, am râs ironic şi i-am spus că cum poate să spună aşa ceva. El a spus că nu i se pare normal. Şi eu am zis apoi că îmi iau copiii şi plec, eram foarte nervoasă. 

Nu suport să vină cineva cu minciuni la adresa lui. Totul a pornit de la faptul că cineva a intrat încălţat în casă şi eu am spus că sunt copiii care mai merg pe jos şi să se descalţe. Nu mi se pare deplasat că am spus asta. E problema lor. «Femeie, eşti nebună, cum să pleci?», mi-a spus soţul meu”, a povestit Roxana Dobre la un post tv.

„Nu interesează pe nimeni că sunt însărcinată. Nu ştiu de ce mă urmăreşte acest trecut. Să le fie ruşine pentru că au intrat în casa mea şi pentru că au mâncat cu mine la masă. Nu am nicio treabă cu niciun bărbat. Nu am bărbat de lăsat sau de înşelat. Am un soţ bun. Am cel mai bun soț din lume şi de aceea nu am nevoie de nimeni altul”, a spus Roxana Dobre pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Roxana Dobre, ruptură DEFINITIVĂ de Florin Salam. GESTUL ŞOCANT care exclude ÎMPĂCAREA

Partenera de viață a lui Florin Salam a comentat și despre suma de bani pe care s-a speculat că ar fi luat-o de la celebrul manelist.

„Nu aș fi în stare să iau bani de la soțul meu fără să-l întreb. Este exclus așa ceva. Poate cu 500 de mii de lei vechi am plecat pentru benzină. Eu nu am nevoie să plec cu bani cum fac alte doamne. Nu am nevoie pentru că Florin Salam îmi face toate poftele. Mereu mi s-a oferit ce am avut nevoie”, a afirmat ea.

„Florin înseamnă mult pentru mine. Dumnezeu o să facă dreptate”, a încheiat Roxana Dobre.