Roxana Hulpe şi-a botezat fetiţa. Micuţa Zora, creştinată de bunicul ei. Imagini de senzaţie de la petrecerea desfăşurată într-un decor idilic

Zora, fetiţa Roxanăi Hulpe şi a lui Bogdan Rădulescu, a intrat, pe 27 mai, în rândul creştinilor. Micuţa care, peste câteva zile, va împlini 4 luni, a fost creştinată chiar de către bunicul său, care este preot la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Gilău, judeţul Cluj.

27 mai 2023, 20:45

La botez, Roxana Hulpe a invitat mulţi colegi şi prieteni din TV. Printre invitaţii importanţi se numără colegul ei de la pupitrul Ştirilor Pro TV de weekend, Cosmin Stan, care, împreună cu soţia lui, Andreea Oana Stan, au fost şi naşii Zorei.

Roxana Hulpe botez

Mă bucur foarte tare că am ajuns să fim și prieteni foarte buni, nu doar parteneri de pupitru! Și mă bucur și mai mult că ne-a făcut onoranta surpriză să ne aleagă nașii micuței Zora Rafila! Așa că da, relația noastră merge dincolo de studioul de știri și va ajunge la stadiul de familie extinsă odată cu botezul fetiței. Ne întâlnim deseori și chiar am petrecut ultimul Revelion împreună”, a declarat Cosmin Stan pentru TVMania.

Micuţa Zora, botezată de bunicul ei

Taina Botezului Zorei a fost săvârşită de bunicul ei, tatăl Roxanei, preotul Iosif Hulpe. Pe lângă tatăl Roxanei, au mai slujit și alți preoți, însă momentul cel mai așteptat – scufundarea micuței în cristelniță – a fost pus în practică de bunic.

Roxana Hulpe botez

Citeste si Nuntă mare în showbiz! Gina Pistol și Smiley au schimbat naşii. Nu sunt aceiași de la botezul fiicei lor

Nici Amalia Enache, prietenă foarte bună a Roxanei, nu avea cum să lipsească de la eveniment. Ca să ajungă de la Bucureşti la Cluj, unde a avut loc botezul, jurnalista de la Pro TV a folosit transportul în comun. Amalia a fost o adevărată apariţie nu atât pentru faptul că a mers cu troleibuzul, trenul şi avionul, ci mai degrabă pentru faptul că a ales să călătorească îmbrăcată elegant, în… ţinuta pregătită pentru botez. Excepţie au făcut încălţările, jurnalista optând pentru adidaşi comozi.

Jumătate de botez, jumătate de călătorie„, a scris Amalia Enache pe un story postat din Gara de Nord.

Amalia Enache

Petrecerea de botez, desfăşurată într-un decor idilic

Petrecerea a avut loc la Gilău, într-un decor idilic, rustic. Aşa cum se vede din fotografiile şi story-urile postate de invitaţi, petrecerea s-a desfăşurat în aer liber, decorurile fiind formate din baloţi de baie, pitici de grădină şi leagăne.

Roxana Hulpe, cerută în căsătorie la UNTOLD

Roxana Hulpe s-a căsătorit în toamna anului 2022 cu Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii festivalurilor Untold Şi Neversea.

Citeste si Spectacolul lui Florin Piersic, întrerupt de un bețiv. Și-a pus șapca lângă actor și i-a cerut bani. ”Pă ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program. Mută ursul!”

Roxana Hulpe a fost cerut în căsătorie de Bogdan Rădulescu chir în timpul festivalului UNTOLD 2022. Bogdan i-a pregătit iubitei o surpriză de zile mari, un clip video cu ei doi pe un ecran uriaș. Ulterior, el i-a dat inelul.

Junalista a căzut în genunchi și a spus imediat DA. Evident, momentul a fost postat pe Instagram o fotografie cu momentul.

Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a transmis ea plină de emoție.

Pe 1 februarie 2023, a venit pe lume Zora.

Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii.

Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăgioasă și minunată“, a spus prezentatoarea Știrilor Pro TV.