Spectacolul lui Florin Piersic, întrerupt de un bețiv. Și-a pus șapca lângă actor și i-a cerut bani. ”Pă ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program. Mută ursul!”

Îndrăgitul actor Florin Piersic a avut parte de un moment neplăcut în timpul unui spectacol susținut la Cluj. În timp ce își făcea numărul artistic, marele actor a fost întrerupt de către un bărbat aflat sub influența alcoolului. Și nu doar că i-a întrerupt spectacolul, dar bețivul i-a cerut și bani.

27 mai 2023, 10:35
Spectacolul lui Florin Piersic, întrerupt de un bețiv. Și-a pus șapca lângă actor și i-a cerut bani. ”Pă ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program. Mută ursul!”

Florin Piersic a avut parte de o situație neplăcută în timpul unui spectacol. Aflat pe scenă în timp ce își făcea numărul artistic, actorul a fost întrerupt de către un bărbat care și-a întins șapca spre el și i-a cerut bani.

Citește și: Moment emoționant. Mihai Bendeac se înclină în fața lui Florin Piersic. O întâmplare care a impresionat publicul

Actor cu experiență, Florin Piersic nu s-a pierdut și a reacționat imediat. Actorul i-a transmis bărbatului care l-a întrerupt că el este cel care ar trebui să-l plătească. Întregul incident a fost filmat de către unul din spectatori și postat pe Tik Tok.

Citește și: De ce se teme Florin Piersic de moarte: „Am şi trăit-o de mic. Ştiu că trebuie să vină şi nu ştiu unde mă va prinde”

„Îți pui șacpa acolo să îți dau bani? Pă ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program, fir-ai al d***u de vagabond. Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici? Bravo domnule, îmi place de ăsta. Un așa personaj aș putea să joc eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicovicină. Ia uite, își pune și sacul aici. Culcă-te, noapte bună! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!”, i-a spus Florin Piersic bărbatului care i-a întrerupt spectacolul.