Tragedie în lumea manelelor! O boală necruțătoare l-a învins prea devreme

Lumea manelelor este în doliu. Un artist celebru s-a stins din viață de tânăr, din cauza unei boli necruțătoare. Apropiații au fost șocați de moartea acestuia.

29 oct. 2022, 11:27

George Oprea, cunoscut ca George de la Urziceni a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați clarinetiști din lumea manelelor. Artistul a decedat în urmă cu puțin timp, din cauza unei boli care nu a putut fi tratată, și anume, cancer la plămâni.

Ieri, muzicianul a încetat din viață, iar vestea că acesta nu mai e a cutremurat întreaga lume. Familia se pregătește acum de înmormântare.

George a colaborat, de-a lungul anilor, cu mune grele din lumea manelelor. Toți îl apreciau pentru talentul și personalitatea sa. Prietenii, fanii și toți cei care i-au areciat muzica au numai cuvinte de laudă pentru acesta.

Citește și: Florin Salam și Tzancă Uraganu, proiect „nemaiîntâmpinat” în România, mută manelele în metaverse VIDEO

A fost văzut de multe ori în compania lăutarilor mari, precum Ninel de la Brăila, Robert Lele, acordeonistul Ionică Minune sau Constantin Fulgerică. Îi plăcea foarte mult să cânte la clarinet și cea mai mare bucurie era când îi făcea pe oameni să se distreze.

Pe lângă talentul deosebit, artistul a fost un om de milioane, cu un caracter care nu a trecut neobservat. George Oprea a fost un bărbat familist, respectuos și nu s-a implicat vreodată în scandaluri. Pe rețelele de socializare au început să apară mesajele de condoleanțe, iar colegiilor de breaslă nu le vine nici acum să creadă că prietenul lor nu mai e.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui George de la Urziceni va fi depus la capela cimitirului Sfântul Ilie din Capitală, potrivit fanatik.ro.

„Un băiat cu caracter deosebit, un familist, un coleg cu simț de lăutar adevărat, un mare clarinetist, un OM. Condoleanțe familiei și putere sa treacă peste nenorocirea asta” / ”Un băiat cu un suflet foarte frumos, o persoană și un coleg deosebit, s-a stins mult prea devreme…” / ”Ai fost un om bun, cel mai cuminte om pe care l-am cunoscut și un muzicant desăvârșit, prea devreme ai plecat de lângă noi, mult prea tânăr”, sunt câteva dintre mesajele de pe rețelele de socializare.

Citește și: Momente de coșmar pentru o cântăreață de manele și familia acesteia:”Au venit cu pumnalele, pe nepotul meu l-au nenorocit”