Dan Negru a ‘inventat’ meseria de asistentă TV. Roxana Ionescu a debutat drept „Mama Natură”: „Televiziunile din România au umilit adeseori femeile.”

Dan Negru a 'inventat' meseria de asistentă TV. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori tv din România. După ce ani de zile a moderat numeroase emisiuni, a declarat că nu mai dorește să facă reality show-uri în care să „umilească” femeile.

24 apr. 2023, 10:21
Dan Negru a ‘inventat’ meseria de asistentă TV. Roxana Ionescu a debutat drept „Mama Natură”: „Televiziunile din România au umilit adeseori femeile.”

Dan Negru a ‘inventat’ meseria de asistentă TV. Recent, prezentatorul TV a dezvăluit cum a devenit Roxana Ionescu ‘Mama Natură’ și recunoaște că a refuzat să reia emisiunea „Te pui cu blondele’, deoarece nu este de acord cu umilința femeilor.

Citește și: Dan Negru dezvăluiri bombă! De ce i se spune ”zgârcitul showbiz-ului”: ”La mine, în Banat, oamenii atenți la bani sunt cumpătați”

Dan Negru a ‘inventat’ meseria de asistentă TV

Îmi amintesc că eram în biroul domnului Valeriu Lazarov din Madrid și deținătorii de licență pentru formatul emisiunii ‘Academia Vedetelor’ mi-au spus că va exista, în show-ul meu, cu acvarii, o domnișoară (n.r. Roxana Ionescu-Mama Natură), care va sta în platoul de tv, dar care nu va avea microfon, adică nu va vorbi.

Nu știam ce nume generic să-i dăm pentru că „asistenta’ era un termen medical, la vremea aia, dar, până la urmă, așa i-a rămas numele. Americanii aveau de mult timp astfel de domnișoare, în show-urile lor, dar, la noi, atunci a fost începutul.

Televiziunile din România au umilit adeseori femeile. Și eu îmi cer scuze public, dacă am făcut și eu asta în show-urile mele. Când mi s-a propus să reiau ‘Te pui cu blondele’, la Antena 1, am refuzat tocmai pentru că nu mai e vremea umilinței femeilor.

Gata, a trecut! Și le-am explicat celor care mi-au propus să reiau ‘Te pui cu blondele’ că banii or fi importanți. Dar nu sunt totul. Mă bucur când întâlnesc la „Jocul Cuvintelor’ sau la ‘Tu urmezi!’ femei deștepte, cu cariere și cultură generală. E important să știm să ținem pasul cu vremurile.”, a spus Dan Negru pentru Playtech.ro.