Roxana Nemeș, operată de endometrioză. Faimoasa de la Survivor All Stars: „La mine, era vorba despre dureri cronice”

Roxana Nemeș, operată de endometrioză. Tot mai multe vedete recunosc faptul că au suferit de aceasă boală care poate duce la infertilitate și care afectează din ce în ce mai multe femei. Din păcate, în multe dintre cazuri, operația este soluția.

08 feb. 2024, 16:59
Roxana Nemeș, operată de endometrioză. Faimoasa de la Survivor All Stars: „La mine, era vorba despre dureri cronice”
Roxana Nemeș, operată de endometrioză

Roxana Nemeș, operată de endometrioză. Blondina s-a confruntat cu dureri cronice foarte mari, iar după mai multe investigații, medicii au descoperit că suferă de boala care poate duce la infertilitate. Din fericire, faimoasa de la Survivor All Stars a fost operată, iar acum este foarte bine.

Citește și: Roxana Nemeș, primele imagini din noua casă. „Sper ca la finalul verii să fac baie în piscina noastră” VIDEO

Roxana Nemeș, operată de endometrioză

Vedeta a spus că își dorește să devină mamă și să aibă un copil cu soțul ei, Călin Hagima, însă Cel de Sus decide când este momentul potrivit. „Acesta a fost motivul pentru care am și spus public că am suferit de endometrioză. Pentru că, din păcate, suferă foarte multe femei de boala asta și nu știu ce au. Sunt foarte puțini doctori care își dau seama că este vorba de endometrioză. Acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu!

Eu nu sunt pro operații. Dar, din păcate, când vine vorba despre endometrioză, nu există altă soluție. Așa că, dacă le pot da un sfat femeilor, este acela de a merge neapărat la un control, să-și facă investigații, să aibă grijă de ele și de sănătatea lor.

Și referitor la copil, Dumnezeu știe cel mai bine când e momentul să vină. În cazul meu, endometrioza a fost într-un stadiu mic. Deci nu afecta neapărat o sarcină. La mine, era vorba despre dureri cronice„, a declarat Roxana Nemeș, pentru Viva.ro.

Cum a scăpat Roxana Nemeș de 15 kilograme și cum se menține

Roxana Nemeș are o siluetă invidiată de mulți la cei 34 de ani ai săi, iar artista a explicat ce alimentație are zilnic. Ea spune că, atunci când ținea dietă, evita cartofii, pastele și pizza.

Nu prea am timp să mănânc, asta este problema. Nu problema, căci este o chestie bună. Nu prea am timp și mănânc foarte mult în mașină și pe unde apuc, când apuc, sincer îți spun. Chiar nu am renunțat la ceva, din contră.

De 9 ani, de când am slăbit, mănânc toate prostiile. Din păcate, de multe ori, doar prostii, nu recomand, sunt sinceră. Când țineam dietă nu îmi permiteam să mănânc cartofi, paste, pizza, iar acum mănânc, dar foarte puțin.

Mănânc o banană când plec de acasă sau un croissant când ajung la o benzinărie. Ulterior, nu mănânc toată ziua, am băut cafea, nu am timp, nu îmi stă gândul la mâncare. Când apuc să mănânc, nu mai intră mult.

Ai văzut că atunci când mănânci mai mult îți tot vine să mănânci? Când nu mănânci, trebuie să mănânci pentru că îți zice stomacul. Nu îmi mai stă capul la mâncare. Mănânc că trebuie să mănânc, când mănânc”, a declarat Roxana.