Roxana, soţia lui Radu Mazăre, a cerut să stea 48 de ore alături de fostul primar în Penitenciarul Rahova

Roxana, proaspăta soţie a lui Radu Mazăre, a făcut cerere ca să stea mai mult cu soţul său la vizită. Este vorba despre vizita acordată după casătorie, de 48 de ore. Actele au fost deja depuse şi se aşteaptă un răspuns de la conducerea penitenciarului, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
16 iul. 2019, 07:41
Roxana, soţia lui Radu Mazăre, a cerut să stea 48 de ore alături de fostul primar în Penitenciarul Rahova

Radu Mazăre s-a căsătorit cu iubita lui, Roxana Mihalache, în data de 10 iulie. Ceremonia a fost oficiată în incinta Penitenciarului Rahova de către un ofiţer al Stării Civile din Sectorul 5. Invitaţiu au fost fiul lui Radu Mazăre, Răducu, fraţii fostului primar şi mama acestuia, dar şi avocatul Lizeta Haralambie. De la eveniment au lipsit părintii Roxanei, însă alături de mireasă a fost sora ei, cea care a fost şi martor al cununiei. La ieşirea din penitenciar, soţia lui Radu Mazăre era vizibil iritată şi le-a spus jurnaliştilor că soţul ei este foarte supărat pentru că va sta atâţia ani în închisoare şi că se consideră nevinovat.

Radu Mazăre va lucra la atelierul de croitorie al penitenciarului Rahova

Radu Mazăre este vizat în alte patru dosare penale instrumentate de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). De altfel, fostul primar al Constanţei a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Poarta Albă, iar miercuri dimineaţă a fost dus la DNA pentru a fi audiat. Într-unul dintre dosare este vizat şi actualul primar al Constanţei. Decebal Făgădău este acuzat de abuz în serviciu, fiind cercetaţi şi alţi funcţionari din cadrul Primăriei.

Fostul primar al Constanţeia fost extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor.


loading...