Roxana Vancea şi-a şters pozele sexy de pe Instagram. Care este motivul: „Este un bărbat gelos”

Roxana Vancea şi-a şters pozele sexy de pe Instagram, după ce şi-a întemeiat o familie cu Dragoş. Vedeta urmează să devină pentru prima oară mămică şi vorbeşte despre relaţia pe care o are cu soţul ei, singurul bărbat cu care s-a vizualizat în viitor.

06 iul. 2021, 13:06
Roxana Vancea şi-a şters pozele sexy de pe Instagram. Care este motivul: „Este un bărbat gelos”
Roxana Vancea şi-a şters pozele sexy de pe Instagram

Roxana Vancea şi-a şters pozele sexy de pe Instagram. Fosta asistentă de la Neatza spune că soţul ei este un bărbat gelos, însă nu acesta este motivul pentru care şi-a făcut „curăţenie” pe reţelele de socializare, ci mai mult pentru Milan, băieţelul lui Dragoş.

Citeşte şi: Roxana Vancea, mamă şi soţie: „Înainte am refuzat ideea de căsnicie”

Roxana Vancea şi-a şters pozele sexy de pe Instagram

Este un bărbat gelos. Nu îmi arată nici mie câteodată asta. Cred că m-aş îngrijora mai tare dacă nu ar fi gelos. Am şters pozele în care apărea altcineva, care evident nu mai făcea parte din  viața  mea  şi  câteva  poze  mai „obraznice să zic aşa, în costum de baie sau lenjerie, dar asta nu din cauza lui, ci atunci când l-am înscris pe Milan la grădiniță şi eram urmarită pe Instagram sau Facebook de alte mămici sau educatoare.

Eu n-am fost geloasă în viața mea până să îl întâlnesc pe Dragoş! Acum sunt, nu pentru că îmi dă motive, ci pentru că e un bărbat foarte frumos şi foarte râvnit!

Avem parole, dar o ştim fiecare pe a celuilalt. Nu avem nicio limită, niciunul dintre noi nu are nimic de ascuns. Sper!

Când avem o neînțelegere, încercăm să comunicăm până ajungem la ceva comun. Dacă nu reuşim, Dragoş iese pe uşă şi se întoarce în câteva ore ca şi când nimic nu s-a întâmplat, timp în care eu fierb. Apoi ne continuăm liniştiți viața„, a declarat Roxana Vancea pentru Viva.ro.

Roxana Vancea a avut o sarcină ușoară până acum. Din păcate, de câteva zile întâmpină niște complicații din cauza cărora va fi nevoită să nască mai devreme. Fiind invitată într-o emisiune tv, viitoarea mămică a dezvăluit că medicul i-a interzis să mai facă sport cel puțin 3 săptămâni din cauza problemelor întâmpinate în sarcină.

N-am reușit să pun decât un kilogram. Mă simt foarte bine. Medicul mi-a interzis să fac sport o perioadă. Când m-am dus la control mi-a zis: „Trebuie să faci o pauză de vreo trei săptămâni”. Mi-a explicat că o să nasc mai devreme, că e colul scurt… cică majoritatea femeilor pățesc asta. M-am și antrenat ca nebuna în perioada asta, că n-aveam de unde să știu”, a declarat Roxana Vancea.