Roxana Vancea, declaraţie INDECENTĂ de DRAGOSTE pentru Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a împlinit recent frumoasa vârstă de 32 de ani. Cum era şi normal, actorul a fost felicitat atât de fanii săi, dar şi de prieteni şi familie. Dintre toţi aceştia, singura care s-a făcut remarcată a fost chiar iubita actorului, Roxana Vancea. Fosta vecină a lui Răzvan şi Dani i-a făcut iubitului ei o declaraţie de dragoste foarte indecentă.

RomaniaTV.net
16 feb. 2015, 14:31
Roxana Vancea, declaraţie INDECENTĂ de DRAGOSTE pentru Mihai Bendeac

Roxana Vancea şi Mihai Bendeac formează un cuplu total diferit de celelalte. Cu toate că nimeni la început nu a crezut în relaţia celor cei doi, iată că aceştia acum se iubesc mai mult pe zi ce trece.

Ce cadou HORROR a primit Delia Matache de ziua ei de la Mihai Bendeac şi Roxana Vancea. FOTO

Cum Mihai Bendeac şi-a sărbătorit recent ziua de naştere, Roxana Vancea a ţinut să îşi declare dragostea faţă de iubitul ei, printr-un gest original. Roxana Vancea i-a postat lui Mihai Bendeac pe pagina de Facebook un mesaj de dragoste indecent.

„Happy Birthday from one of the most amazing and wonderful women you know! I love you with all my boobs.I would say heart,but my boobs are bigger. La multi ani, bă!Îţi doresc destul!”/ „Happy Birthday de la una dintre cele mai uimitoare si minunate femei pe care o cunoşti. Te iubesc cu tot cu sânii mei. Ţi-aş spune inima, dar sânii mei sunt mai mari. La mulţi ani bă! Îţi doresc destul!”, a fost declaraţia de amor a Roxanei Vancea pentru Mihai Bendeac.

Pentru că declaraţia de dragoste a fost una originală şi din tot sufletul, postarea Roxanei Vancea a fost apreciată cu sute de mii de like-uri.

Citeşte şi  Cum o convinge Mihai Bendeac pe Roxana Vancea să-l satisfacă. „Nimeni n-o face precum tine….” VIDEO