Roxana Vancea, dietă neobișnuită după naștere. „Beau ceaiuri de fenicul, de anason, pentru stimularea lactației”

Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima dată, iar bruneta a revenit foarte repede la o siluetă armonioasă. Vedeta a mărtursit că urmează o dietă, recomandată de medic pentru stimularea lactației.

23 ian. 2022, 23:24
Roxana Vancea, dietă neobișnuită după naștere. „Beau ceaiuri de fenicul, de anason, pentru stimularea lactației”

Roxana Vancea a devenit mămică, anul trecut în noiembrie, însă pentru a reveni la silueta de invidiat a făcut multe sacrificii în ceea ce privește alimentele preferate.

După sarcină, Roxana Vancea a introdus în dieta ei foarte multe ceaiuri, printre care se numără și ceaiul de fenicul.

Roxana Vancea, prima declarație după ce a devenit mamă. Cum se simte vedeta

“Eu mănânc ce mi-a dat pediatrul. M-a pus să scot foarte multe alimente, orice aliment care balonează, broccoli, conopidă, varză, fasole, orice factor alergen, alune, căpșuni, citrice. Da, am o listă foarte mare. Beau ceaiuri, ceaiuri de fenicul, de anason, pentru stimularea lactației”, a declarat Roxana Vancea, la Kanal D.

Vedeta a mărturisit că fiul ei, Zian, esste un copil foarte cuminte și îl consideră pe micuț un exemplu din toate punctele de vedere.

“E un copil cuminte, chiar e un copil cuminte atunci când nu îl doare nimic e sfânt, dar când îl doare ceva, nu știu de unde are plămâni aia… țipă, nu plânge, țipă… E perioada asta cu colicile, din păcate, el a făcut asta după o săptămână și încă îl țin. Are nouă săptămâni. Mai avem un pic, până la trei luni am înțeles că îl țin”, a spus Roxana Vancea despre micuțul Zian.

Roxana Vancea a recunoscut că nașterea a fost una dificilă și cu puțin timp înainte să ajungă la spital, spunea că are emoții, deoarece a avut o sarcină cu risc.

Roxana Vancea a născut un băieţel. Primele imagini de la maternitate FOTO

“Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis. Doctorița mi l-a dat jos aseară și din momentul în care se dă inelul ăla jos, pot să nasc oricând. Am înțeles că, având colul atât de scurt, nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital”, declara Roxana Vancea, înainte să devină mămică.