Cum arată, de fapt, soacra Roxanei Vancea. Mama lui Dragoș Paiu face mărturisiri neștiute despre vedeta TV. FOTO

Roxana Vancea și iubitul ei, Dragoș Paiu, și-au creștinat recent băiețelul. De la eveniment nu aveau cum să lipsească bunicii micuțului de ambele părți. Astfel, fanii celebrei vedete au avut ocazia să își cunoască soacra.

24 mai 2022, 19:30
Cum arată, de fapt, soacra Roxanei Vancea. Mama lui Dragoș Paiu face mărturisiri neștiute despre vedeta TV. FOTO

Botezul lui Zian a avut loc în urmă cu doar câteva zile, de departe unul dintre cele mai importante momente din viața ei. Ea și Dragoș Paiu au fost încercați de multe emoții, iar tăticul a dezvăluit chiar că a transpirat tot.

Cum  arată și ce relație are Roxana Vancea cu soacra ei

Așa cum era normal, atât părinții Roxanei Vancea cât și cei ai lui Dragoș Paiu au fost la fața locului. Soacra vedetei TV a avut ocazia, în cadrul emisiunii Teo Show de marți să dezvăluie ce relație are cu nora ei. Femeia a avut numai cuvinte de laudă la adresa brunetei.

Citește și: Dieta cu care Roxana Vancea a slăbit spectaculos: „6 zile pe săptămână”

„Sunt emoționată. E o iubire imensă și niște emoții pe care nu credeam că o să pot să le simt. (despre nepoțelul ei și despre botez n.r) Roxana e familistă, l-a făcut pe Dragoș băiat de casă. Nu credeam că o să existe cineva mai puternic decât el. Sunt o familie frumoasă, îmi place de ei, sunt fericiți.”, a spus mama lui Dragoș, în reportajul celor de la „Teo Show” care au ajuns la botezul Roxanei.

De față și ea, Roxana a avut, la rândul ei, numai cuvinte de laudă la adresa soacrei ei, care este de altfel o doamnă foarte cochetă. „Sunt mândră că o am ca mamă soacră.”, a venit rapid și complimentul vedetei TV.

Cum arată viața Roxanei cu doi copii

Într-un interviu mai vechi,  Roxana susținea că face o treabă bună deoarece primul băiat al lui Dragoș nu are sentimente de gelozie la vârsta sa, legate de Zian. În ceea ce îl privește pe cel mic, bruneta susține că este un copil extrem de cuminte care nu le face mai niciodată probleme așa cum se întâmplă în cazul altor părinți.

Citește și: Roxana Vancea şi-a şters pozele sexy de pe Instagram. Care este motivul: „Este un bărbat gelos”

„Eu zic că bine. Milan nu este gelos și în general se spune că atunci când celălat copil nu este gelos, înseamnă că faci treabă bună, că nu simte că mai ai un bebeluș în casă. Bebe e foarte cuminte, nu am de ce să mă plâng. Nu plânge, e foarte ok. E un copil cuminte și atunci ne ușurează foarte mult munca’, a spus ea.