Răsturnare de situaţie în cazul imaginilor cu fata violată de la Vaslui

Reprezentanții Pro TV reacționează după ce CNA a analizat difuzarea imaginilor cu victima violului din Vaslui în emisiunea La Măruță.

24 iul. 2015, 13:49
Răsturnare de situaţie în cazul imaginilor cu fata violată de la Vaslui

Publicarea unor articole în care faptele nu erau prezentate clar a condus la apariția unor false speculații în presă”, se arată în comunicatul Pro TV. Precizările postului: 

• „Interviul s-a desfășurat în casa în care locuiește familia victimei, un mediu în care atât tânăra, cât și mama sa s-au simțit în siguranță.”

Adrian Porumboiu: „Băieţii ăia ar trebui castraţi! Bestii e un cuvânt gingaş pentru ei”

• „Tânăra și-a exprimat în mod voluntar dorința de a participa la interviu. Inițial, interviul a fost planificat de către ambele părți să se desfășoare numai cu mama victimei. În timpul unei pauze publicitare din timpul emisiunii live, fiica s-a adresat echipei La Măruță și și-a exprimat în mod voluntar dorința de a vorbi în direct, iar echipa i-a oferit platforma necesară pentru a-și face gândurile publice și pentru a se exprima.”

• „Echipa emisiunii La Măruță le-a explicat clar și deschis atât mamei, cât și tinerei abuzate cum se va desfășura interviul, ceea ce a implicat înțelegerea și acordul ambelor persoane cu privire la dezvăluirea identității acestora. Discuția s-a desfășurat clar și transparent, astfel încât ambele părți să înțeleagă cursul desfășurării interviului.”

•”Atât mama, cât și fiica au semnat personal și de bunăvoie acordurile de participare la emisiune și acordare a interviului, scrie paginademedia.ro.