Adrian Porumboiu: „Băieţii ăia ar trebui castraţi! Bestii e un cuvânt gingaş pentru ei”

Cel mai bogat om din judetul Vaslui, om de afaceri care are mii de angajati, a vorbit despre cazul celor sapte violatori din Valeni. Fostul arbitru nu intelege si-i condamna pe cei care au generalizat la nivelul comunitatii gestul tinerilor.

24 iul. 2015, 05:10
Adrian Porumboiu: „Băieţii ăia ar trebui castraţi! Bestii e un cuvânt gingaş pentru ei”

Adrian Porumboiu este unul dintre cei mai influenti oameni din Vaslui. Cu afaceri importante in domeniul agriculturii, zootehniei si panificatiei, fostul arbitru international are mii de angajati la firmele sale, iar majoritatea societatilor isi desfasoara activitatea in judet. In trecut patron al echipei de fotbal locale, Porumboiu locuieste foarte aproape de Valeni, satul in care sapte tineri au violat cu salbaticie o tanara in varsta de 18 ani.

SONDAJ. Ce pedeapsă ar merita cei şapte tineri care au violat şi batjocorit o elevă din Vaslui?

„Punctul meu de vedere este al unui om normal. Aia au depasit nivelul de intelegere umana. Te deranjeaza ranjetul ala al lor. Ce poti sa spui? Daca ii numesti bestii este un cuvant gingas pentru ei. Nu pot fi oameni, barbati. Eu sunt stupefiat si de un alt aspect. Unii au spus sa-i castreze, nu am nimic impotriva, insa ar trebui sa se intample asta si cu unii oameni importanti care si-au dat cu parearea pe marginea acestui subiect”.

Prietenii violatorilor din Vaslui, AGRESIVI cu ziariştii: „Mergeţi la prăşit”

Pentru a-si intari punctul de vedere, Porumboiu l-a folosit ca exemplu pe Ramaru, unul dintre marii violatori ai Romaniei si a niminalizat mai multe persoane publice care, in viziunea lui, s-au grabit sa generalizeze. “As putea sa fac si eu o antiteza intre Constantin Tanase (n.r. marele actor roman nascut in judetul Vaslui) si domnul Zegrean, cel care s-a repezit sa faca niste afirmatii la adresa oamenilor de aici. Iese ditamai peresedintele de la Curtea Constitutionala sa spuna ca numai la Vaslui se poate intampla asa ceva. Daca mergem pe logica asta, atunci si Ramaru, daca a fost student la medicina, inseamna ca toti studentii de la medicina trebuie sa fie asimilati gesturilor i lui. Eu traiesc aici si cunosc foarte multi oameni, chiar si din generatiile mai tinere, de varsta acestor bestii. In Vaslui exista vreo sase tineri care sunt directori executivi si presedinti la companii multinationale”.

Mai multe declaraţii, pe cancan.ro