Emisia RTV poate fi urmărită LIVE aici

Publicat: Luni, 24 Octombrie 2011 14:26 // Actualizat: Marţi, 25 Octombrie 2011 00:42 // Sursa: RTV.net

Emisia RTV poate fi urmărită LIVE pe internet, accesând http://www.rtv.net/live.

Începând de luni, 24 octombrie, noul post de ştiri RTV se poate recepţiona în mai multe reţele de cablu.

Puteţi urmări RTV pe:

ROMTELECOM (DOLCE) - programul 257

UPC - programul 403

DIGI -program liber la preluare, care trebuie căutat.

Emisia RTV poate fi urmărită şi LIVE pe internet.

Cristina Şincai, Laura Chiriac, Cătălin Striblea, Corina Drăgotescu şi Simona Gheorghe vă aşteaptă astăzi la RTV.

loading...
28 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
emisia RTV LIVE RTV LIVE
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 ian 11:15
Răspunde | Votează email 1 email
EMIL RADOI
ALO RTV" SUNTETI, O TELEVIZIUNE PENIBILA SI DE KKAT. NU VA ESTE RUSINE, CE FACETI, CA SE VEDE SI, DIN AVION.NUMAI MINCIUNA SI, MANIPULARE ASTAI, TELEVIZIUNE FRATILOR MAI TERMINATI CU SCENARITELE SI CU NEBUNIA ASTA DE MADE IN ROMANIA..SE IMBOLNAVESC, ROMANII DIN CAUZA VOASTRA. CA VOI SUNTETI,NISTE MINCINOSI, NOTORII FARA, CARACTER. SI VA DATI, DREPT CINE NU SUNTETI..O TELEVIZIUNE DE SCANDAL. DE KKAT,CARE NU-MAI RAU, ATI FACUT, PENTRU ACEASTA TARA, SI POPORUL ROMAN SASTITI CAPOPORUL ESTE FOARTE SUPARAT, PE VOI PENTRU CA MINTITI INCONTINU FARA ORIRE AZI MIINE NU VETI MAI AVEA PRIVITORI CINE SA-SE UITE LA MINCIUNILE VOASTRE.?EU VA SPUN SINCER CA ACEASTA TELEVIZIUNE VA FI INCHISA,SI VOI MINCINOSILOR DE MODERATORI VETI, RAMANE PE DRUMURI. DACA, IN TARA, LUCRURILE SE VOR ASEZA,SI ROMANIA SEVA INDREPTA,ATUNCI CE VETI, FACE SI UNDE VETI, LUCRA.VOI SUNTETI, TELEVIZIUNEA RUSINI,SI-A MINCINOSILOR, TERIBILISTI,KKANARI,FARA CARACTER.TELEVIZIUNEA R-TV.>!!!
12 ian 11:10
Răspunde | Votează email 0 email
EMIL RADOI
ALO RTV" SUNTETI, O TELEVIZIUNE PENIBILA SI DE KKAT. NU VA ESTE RUSINE, CE FACETI, CA SE VEDE SI, DIN AVION.NUMAI MINCIUNA SI, MANIPULARE ASTAI, TELEVIZIUNE FRATILOR MAI TERMINATI CU SCENARITELE SI CU NEBUNIA ASTA DE MADE IN ROMANIA..SE IMBOLNAVESC, ROMANII DIN CAUZA VOASTRA. CA VOI SUNTETI,SUNTETI,NISTE MINCINOSI, NOTORII FARA CARACTER. SI VA DATI, DREPT CINE NU SUNTETI..O TELEVIZIUNE DESCANDAL DE KKAT,CARE NU-MAI RAU, ATI FACUT, PENTRU ACEASTA TARA, SI POPORUL ROMAN SASTITI CAPOPORUL ESTE FOARTE SUPARAT, PE VOI PENTRU CA MINTITI INCONTINU FARA ORIRE AZI MIINE NU VETI MAI AVEAPRIVITORI CINE SASEUITE LA MINCIUNILE VOASTRE..EU VA SPUN SINCER CA ACEASTA TELEVIZIUNE VA FI INCHISA,SI VOI MINCINOSILOR DE MODERATORI VETI, RAMANE PE DRUMURI. DACA, IN TARA, LUCRURILE SE VOR ASEZA,SI ROMANIA SEVA INDREPTA,ATUNCI CE VETI, FACE SI UNDE VETI, LUCRA.VOI SUNTETI, TELEVIZIUNEA RUSINI,SI-A MINCINOSILOR, TERIBILISTI,KKANARI,FARA CARACTER.TELEVIZIUNEA R-TV.>!!!
18 mar 21:14
Răspunde | Votează email 0 email
Dorin
INTREBATI-O PE DOAMNA MINISTRU de ce au taiat orele suplimentare la pompieri ei nu apartin de MAI
18 mar 20:18
Răspunde | Votează email 0 email
Boerescu
Întrebați Va rog Ministrul muncii,de ce la calcularea pensiei nu se baga si acordul individual? Erau doua acorduri:global si individual.nu este normal sa nu se bage amândouă.
22 ian 20:24
Răspunde | Votează email 2 email
Puskas Vasile
Buna seara

Imi cer scuze dar,D-nul Chirieac vorbeste numai prostii!Ii dau voie sa-mi conduca firma 3 luni si pe urma il rog sa iasa la TV si sa spuna cum a luat-o si cum a lasat-o!(financiar)
14 ian 17:17
Răspunde | Votează email 0 email
Petreanu Marinela
Acum la dv, la Exclusiv, se vorbeste despre un om de afaceri, Coldrea, care a murit in accidentul...sau s-a sinucis acum cativa ani. Dar despre sinuciderea recenta a altui om de afaceri, George Negru, de ce nu pomeneste, si nici nu cerceteaza presa, acei "jurnalisti de investigatie" ?
13 ian 20:22
Răspunde | Votează email 0 email
Culea livia
Nimeni nu vorbește despre recalcularea penalității la pensiile anticipate, care nu s-a făcut nici luna aceasta. In monitorul oficial a apărut modificarea în 22 noiembrie. Legea prevede recalcularea din luna următoare depunerii cererii de recalculare. Soțul meu a depus cererea pe 25 noiembrie, deci din decembrie trebuia să primească pensia cu penalizarea mai mica. Nici acum, in ianuarie nu a primit pensia recalculată!E chiar așa greu sa schimbi un procent de penalizare?
04 nov 15:21
Răspunde | Votează email 0 email
iacob
opriți idiotul de comentator ce se bagă peste dl Dogaru
04 ian 19:58
Răspunde | Votează email -1 email
daniela nicolescu
Imi era dor de Ludovic Orban. Nu stiu ce -a mai facut in ultima vreme, dar acum il vad ca face ce stie el cel mai bine: sa vorbeasca la televizor.
14 dec 20:40
Răspunde | Votează email 0 email
Baran Ioan
Cu multa stima si respeect pentru emisiuni,as dori sa intrebati in direct pe DRAGNEA,PONTA s-au ROZVANA PLUMB URMATOARELE:DE CE NU SE FACE INDEXAREA PENSIEI IN SUMA FIXA NU IN PROCENTA,ASTFEL EVITAND ADANCIREA PRAPASTIEI DINTRE BOGATI SI SARACI,SI CE AU IN PLAN SA FACA CU CEI CE AU LUCRAT IN ACORD INDIVIDUAL,CONTRIBUIND LA FONDUL DE PENSIE CU COTA DIN INTREAGA SUMA,IAR LA PENSIE SE IA IN CONSIDERARE DOAR SALARIUL DE INCADRARE.Va multumesc ,sanatate si la multi ani.
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.8746
RON
29 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H