Ruby a plâns în hohote la concert, cu gândul la Nosfe. Artista cânta melodia „Condimente” făcută în colaborare cu regretatul artist

Ruby pare că nu acceptă că Nosfe a murit, iar gândul că nu îl va mai vedea vreodată o întristează enorm. Cântăreața a izbucnit în lacrimi, la un concert, atunci când a interpretat piesa "Condimente".

24 oct. 2022, 21:39
Ruby a plâns în hohote la concert, cu gândul la Nosfe. Artista cânta melodia „Condimente” făcută în colaborare cu regretatul artist

Ruby pare că nu acceptă că Nosfe a murit, iar gândul că nu îl va mai vedea vreodată o întristează enorm. Moartea cântărețului a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că mai avea multe de spus și multe hituri de oferit publicului. Una dintre cele mai cunoscute piese ale regretatului artist este ” Condimente” pe care o cântă alături de cântăreață.

Ruby a izbucnit în lacrimi la concert: „Cântați voi, vă rog”

Aflată la un concert în Prahova, acolo unde a încântat publicul, Ruby nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în plâns atunci când cânta piesa „Condimente”. Pentru artistă această melodie are o valoare sentimentală foarte mare, mai ales că era o colaborare cu regretatul Nosfe.

La un moment dat, Ruby nu a mai putut continua și i-a rugat pe fani să cânte versurile mai departe. Aceștia s-au conformat și au continuat. Fanii au încurajat-o pe Ruby, iar la un moment dat o tânără din public a imortalizat momentul și l-a publicat pe Tik-Tok mentționând că a fost foarte afectată de moartea lui Nosfe, dar și de încurajarea fanilor.

@imnikkoolas @ruby @nosfe #fy #foryou #magureniprahova ♬ sunet original – ❤️_imnikkoolas_❤️


 Moartea lui Nosfe a îndoliat showbizul

Vestea că Nosfe a murit i-a șocat atât pe colegii de breaslă, cât și pe fanii artistului, mai ales că nimic nu avea să prevestească nefericitul eveniment. După un concert susținut acesta a mers acasă, iar soția lui l-a găsit prăbușit pe podea. Imediat a sunat la 112, însă, din nefericire, medicii care au ajuns la fața locului nu au putut face nimic altceva decât să constate decesul artistului. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Nosfe a lăsat în urmă o sotie, care l-a susținut enorm în tot ce făcea, dar și o fetită de doar șapte ani care din păcate îl va mai vedea pe acesta doar în poze.

Citește și: Daniela Crudu urmează să fie mamă! Cine este tatăl copilului: „E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine”

Citește și: Împăcarea la care nimeni nu se aștepta. Dana Budeanu ar fi invitat-o pe Mihaela Rădulescu la nunta ei secretă